Digitalisering och sociala medierI en global värld där förändrings- och digitaliseringstakten går allt snabbare kan det vara svårt att höja blicken för att se vart vi är på väg. Allt större krav ställs på individen att se till att man förstärker och förändrar sin kompetens, men också företag och organisationer måste ha en plan på hur man, inte bara håller sig uppdaterade, utan också är en del av utvecklingen.

Lärande och kunskap är en förutsättning är en för att möta framtida konkurrens på en global arena. Hur kan ni som organisation använda sociala och digitala medier och smarta strategier för att nå era mål när det gäller ledarskap, resultat, affärsutveckling och mer?


Skillspartner har Sveriges ledande experter, föreläsare och inspiratörer inom digitalisering, IT och framtid. Ring telefon 031-724 43 80 eller mejla info@skillspartner.com så berättar vi mer!

Exempel på områden
Digitaliseringens betydles för samhälle, arbetsplatser och omvärld - Den digitala revolutionen - Digital transmission - Digital kommunikation och sociala medier - Internet of Things - Digitala strategier och affärsutveckling - Entreprenörskap - Framtidens samälle och samhällsutveckling - Marketing Automation och chat robotar - Robotisering - Robotarna och jobben - Digitalt samarbete och digital arbetsmiljö . Social selling

Läs mer om några av våra föreläsare och experter här eller kontakta oss för rådgivning - telefon 08-684 049 24

Hittar du inte den du söker, ring oss på tel 08-684 049 24.

Endast ett urval av de vi arbetar med inom digitalisering och automatisering presenteras här!


Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer