Agneta Sjödin

Författare till Av egen kraft och omtyckt programledare

Agneta Sjödin hör till en av våra mest välkända och folkkära programledare och har bland annat synts som programledare i allt från Fångarna på fortet, Gladitorerna och Let''s Dance. Senast sågs hon i TV4-produktionen Vardagspuls där hon inspirerar till hälsa och träning.
 
Det gått mer än tio år sedan Agneta Sjödin bestämde sig för att gå den åttio mil långa pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela - en färd som kom att bli en avgörande vändpunkt i hennes liv. Hon behövde ta hand om sig själv och hitta balansen i sitt liv - att våga stå för det som känns rätt och lita på sin egen inneboende kraft.
 
Idag åtar sig Agneta Sjödin som moderator, konferencier, programledare och föreläsare. I sina föreläsningar utgår hon från samma teman som i sina böcker.
Nu, och ett antal böcker senare, känner Agneta att hon hittat hem - att våga stå för det som känns rätt och lita på sin egen inneboende kraft. 2015 kom Agneta ut med den uppmärksammade boken  "Av egen kraft". Boken handlar om hur du med enkla medel hittar en livsstil som får dig att må bra och att göra sundare val i livet - av egen kraft!

2016 kom hon ut med sin senaste bok "Från hjärtat - inspiration, träning, hälsa och förändring". Med den här boken vill Agneta Sjödin inspirera oss till att leva från hjärtat. I mötet med oss själva och i mötet med andra. Vi får ta del av Agnetas berättelser om fantastiska människor hon har stött på under sina resor världen över, och läsa om hur de har påverkat henne. Vi får också lära oss om hur vi kan gå utanför våra bekvämlighetszoner och våga bryta mönster samt hur vi uppnår balans i relation till andra människor. För den som vill ta hand om och bygga upp både kropp och själ finns även olika övningar som kan få oss att komma igång.

 
Foto: Anna-Lena Ahlström


Ämnesområden

  • Andlighet, Inspiration & Livsöden
    Personlig utveckling
    Hälsa & friskvård

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer