Anders Lundin

En av våra mest folkkära programledare

Anders Lundin är en av våra mest folkkära programledare och har lett program såsom "Expedition Robinson", "Melodifestivalen", "Bullen", "Allsång på Skansen" och på senare år "Allt För Sverige".
 
Hans stora engagemang och gedigna erfarenhet gör Anders Lundin till en mycket uppskattad och populär sammarbetspartner. Anders kan anlitas som föreläsare, konferencier och programledare.
Anders Lundin är en man med, bokstavligt talat, många strängar på sin lyra! I 15 år medverkade han i den hyllade krogshowen REA, han föreläser, uppträder med sin föreställning "Expedition livet", skriver manus, har medverkat i långfiler och TV-serier, har gjort barnföreställningar och naturfilmer och en hel del radioprogram.
 
Ring oss på Skillspartner om ni är intresserade av en inspirerande och rörande föreläsning med Anders Lundin. Vi hjälper er med alla era frågor och funderingar.

Några exempel på teman och rubriker Anders Lundin föreläser under;
 
EXPEDITION LIVET
Är en föreställning där Anders Lundins texter och melodier står i centrum. I föreställningen vänder, vrider och snurrar han på frågor såsom "Vart kommer vi ifrån?", "Vart skall vi?" och "Hur hamnade vi här?". Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter Anders sina fungerar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet. Anders Lundins berättelser skapar fantasifulla tankekulisser hos publiken där ingen lämnas oberörd. Det är allmänmänskligt, rörande och roligt.

ATT VÅGA FAST MAN INTE TÖRS
Är en föreläsning där Anders Lundins pratar om hur man tar sig fram i livet utan tydligt mål eller kaxigt självförtroende och ändå kan förvåna sig själv med att komma riktigt långt. På sitt engagerande och rörande sätt pratar Anders om hur man gör för att ta sig an utmaningar som till att börja med ter sig för stora eller svåra. Föreläsningen väcker många frågor, svarar kanske på några men inspirerar nog mest till att själv fundera vidare över våra egna val och möjligheter.


Ämnesområden

  • Underhållning
  • Personlig utveckling
  • Andlighet, Inspiration & Livsöden

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer