Angela Ahola

Första intrycket, medarbetarskap, företagsklimat och relationer

Skulle du köpa dig själv? Angela Ahola är doktor i psykologi och föreläser om första- och andra intrycket, inflytande, kommunikationstrender och brandingens psykologi.
 
Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Angela Aholas föredrag har hjälpt många organisationer till förbättrat samarbete, mer produktiva kundmöten, ökad effektivitet och ett bättre arbetsklimat. Hon föreläser med engagemang och tar med publiken på en tankeväckande lärorik resa.
Lyssna till Angela Aholas humor - och energifyllda föreläsningar med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper. En föreläsning baserad på neuropsykologi och socialpsykologi som ger dig användbara tips på hur du räddar en svår situation när du inte upplever att du uppfattas på ’rätt’ sätt.
 
Hur ska du  göra för att få människor att få en bättre uppfattning om dig, det varumärke/den organisation du repesenterar och hur du kan gå tillväga för att bli omtyckt redan innan ditt första möte med någon annan?

Angela Ahola är doktor i psykologi, talare, författare och aktuell med hyllade debutboken (Natur och Kultur). Dessutom driver hon startup’en . Hon har gästat tv-program såsom i TV4, Gomorron Sverige i SVT, i YLE, Finlands motsvarighet till ’Efterlyst’, i TV3, etc. Samt intervjuats i DN, SvD, Veckans Affärer, m.m.
 
 
Angela Ahola arbetar under föreläsningsteman såsom;

Skulle du vilja ha dig själv som kollega - en föreläsning om medarbetarskap
Svaret är kanske inte så självklart. Ibland är du fullkomligt briljant, charmig, effektiv, luktar gott och får alla att må bra. Och ibland är du raka motsatsen. Varför blir det så här? – och kan du göra något åt saken?Möt Angela Ahola i en mycket underhållande föreläsning om beteenden på jobbet och privat. En föreläsning som beskriver vilka hysteriska utmaningar det innebär att vara människa och förklarar att det förmodligen inte är ditt fel att det blev som det blev – snarare någon annans.

Mycket humor och lite allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om ditt och kollegornas beteende. Frågorna är många: Varför beter vi oss som vi gör? Är det möjligare att få en roligare arbetsplats? Kan du bli en gladare person än den du är? En varning är dock på sin plats. Föreläsningen riskerar för vissa åhörare att landa i slutsatsen att man faktiskt själv är inblandad i sitt eget liv. Att man måste ta någon form av ansvar för sitt eget beteende och för de eventuella förändringar man vill uppnå både på jobbet och hemma.

Ur innehållet

 • Det är inte ditt fel - du är bara människa
 • Jag ska bara ...
 • 4 fantastiska kollegor
 • Så blir du den bästa versionen av dig själv

 

Konsten att göra intryck
Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Vad är det som styr våra val och beslut, ger oss inflytande och förutsättningar att påverka andra?
Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer, varumärken eller organisationer?

Ofta gör vi saker som vi inte tänker på men som ändå påverkar hur människor i vår omgivning uppfattar oss. För att andra ska köpa ditt budskap måste de allra först ’köpa’ dig som person. I mötet med andra människor har du inte ens en sekund på dig att göra ett gott intryck. Det första intrycket du gör kan bestå länge. Det första intrycket är en viktig del av kundupplevelsen och hur man får kunden att vara fortsatt intresserade och positiv.


Foto: Peter Knutson


Ämnesområden

 • Företags- och arbetskultur
  Team & Medarbetarskap
  Ledarskap
  Modern retorik & Kommunikation
  Attityd & Värderingar
  Bemötande, Värdskap & Service

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer