Ann Westin

En av landets roligaste komiker

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd, bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.
 
Ann är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.
 
Ann Westin kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.
2016 släppte Ann Westin sin första bok - "Livet är som en sten i skon - det skaver om man inte gör något åt det".

Under våren 2017 medverkar Ann i "Egenmäktigt förfarande" på Scalateatern tillsammans med bl.a Krister Henriksson och Jessica Liedberg.

 

Ann Westin föreläser under teman och rubriker såsom;

LIVET ÄR SOM EN STEN I SKON - det skaver om man inte gör något åt det
Ann Westin inspirerar oss allt till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara bör en lite lenare och rundare. Med jävlar anamma och en mycket humoristisk syn på livet tar Ann oss genom en föreläsning som inspirerar oss till att tro att inget är omöjligt.

 


 

Foto: Robert Eldrim



Ämnesområden

  • Underhållning
    Andlighet, Inspiration & Livsöden

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer