Anna-Lena Brundin

Ett riktigt proffs som komiker, artist, sångerska och författare

Anna-Lena Brundin har en speciell förmåga att förena det tunga och det lätta till publikens stora nöje. Vare sig hon är komiker, sångerska eller konferencier är hon alltid väl insatt och förberedd, och professionell. Med Anna-Lena kommer man sannerligen skratta en hel del.

Anna-Lena Brudin kan även bokas som konferencier och moderator
Som konferencier och moderator kan Anna-Lena skickligt presentera talare. Hon är bra på att lyssna in stämningen för att sedan med humor kommentera och sammanfatta. Med sin professionalitet ser hon till att dagen hålls ihop och att den röda tråden följs. Anna-Lena gör allt från att informera, intervjua, dela ut priser med mera - hela tiden med humor i botten.

Föreläsningar med Anna-Lena Brudin genomsyras av humor och är en blandning av sanning, sång och satir.

Anna-Lena Brundin ger också föreläsningar framför allt i ämnen som "Kvinnligt – manligt – mänskligt”. Med både humor och allvar gör hon sitt bästa för att kvinnor och män ska bättre begripa sig på varandra och sig själva. Ett genomgående tema i hennes produktioner och framträdanden är förstås komiken men även humanistiska och existentiella såsom att hur man hanterar prestationsångest och rampfeber. "Sanningar, sång och satir" kan helt enkelt vara en god sammanfattning av Anna-Lenas stil och ambitioner – att underhålla utan skyddsnät.

Anna-Lena Brudin anpassar dessutom gärna sitt material så det passar det som olika olika företag och organisationer söker.

Givetvis går det också bra att anlita Anna-Lena för stå-upp komik.

Anna-Lena Brudens tidigare erfarenheter och karriär
Under 2016 var Anna-Lena Brundin aktuell i den senare Oscarsnominerade svenska filmen "En man som hette Ove".

Det första genomslaget fick Anna-Lena Brundin under 1980-talet. Då tillsammans med Lill-Marit Bugge och med rollerna ”Nancy & Carina” i TV-programmet ”Daily Live”. Efter en karriärmässig nytändning på 1990-talet var hon även med i produktioner som ”Söndagsöppet” och ”Släng dig i brunnen!” Både glamorös och seriös.

Anna-Lena har även hunnit med ett antal böcker under åren. Några titlar innefattar bl.a.”Kvinna eller försvinna” och ”Rampfeber” som hon skrev tillsammans med retorikern Thomas Gross. Den senare Rampfeber handlar om den svåra konsten att hålla tal.

Anna-Lena Brundin är också en lysande sångerska och har gett ut skivor med egna översättningar av Piaf-sånger, argentinsk tango och country & western i svensk tappning.

Vid intresse att boka ett humoristikt och upplevelserikt framförande med Anna-Lena Brudin. Kontaka hos på Skillspartner så berättar vi mer och svarar på eventuella frågor och fungeringar.


Ämnesområden

  • Andligt, Inspiration & Livsöden
  • Underhållning

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer