Anna Olin Kardell

Alltid väl påläst, vass, rapp och med glimt i ögat

Företag och organisationer som anlitar Anna Olin Kardell upptäcker snabbt att de kan vara lugna med henne som moderator och debattledare. Anna har lett debatter i flera olika stora sammanhang, bl.a. under Almedalsveckan, har varit TV-reporter, programledare, journalist.
 
Hennes områden spänner över allt från tech-industri, startup och entreprenörskap till hälso- och sjukvård, skola och politik. Något som uppskattas mycket är Annas särskilda förmåga att snabbt sätta sig in i svåra och komplexa frågor och verkligen hitta essensen. Hon är en av dom mest erfarna Almedals moderatorerna och har jobbat med politikerveckan sedan 2003 och lett otaliga tuffa politiska debatter och utfrågningar.

Anna Olin Kardell är alltid väl förberedd och insatt i det ämne som skall behandlas, vare sig det handlar om samhällsfrågor, ekonomi eller teknik. Hon är en passionerat nyfiken person, men med en speciell förmåga att ställa intressanta och relevanta frågor som för dialoger och resonemang framåt.

 

Som moderator är Anna Olin Kardell alltid väl påläst, vass, rapp och med glimt i ögat. Hennes trygghet och professionalism gör också att andra som ska medverka på scen kan känna sig helt trygga och få förutsättningar att prestera sitt bästa. Hennes sätt att skapa driv i intervjuer och samtal har tillsammans med hennes scennärvaro lyft många event.


Anna Olins internationella erfarenhet ger en extra trygghet vid evenemang som helt eller delvis hålls på engelska.

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer