Annakarin Nyberg

Digitalt entreprenörskap

Annakarin Nyberg är internetforskare, föreläsare och bästsäljande författare. Hon föreläser om digitalt entreprenörskap - hur man bygger sitt varumärke, skapar hållbarhet i kundrelationer och marknadsför sig på nätet. Annakarin talar även om äldre och IT och vad som kan hända när de lite bortglömda användarna tar klivet ut på nätet.
 
Annakarin arbetar också som moderator för både konferenser och galor.
 
Boka Annakarin Nyberg som moderator eller för en föreläsning om olika perspektiv på digitalt entreprenörskap samt sociala medier och härskartekniker. Annakarin föreläser även tillsammans med bloggaren Clara Lidström (UnderbaraClara).
Genom sin forskning har Annakarin Nyberg många års erfarenhet av frågor som på olika sätt rör vad det innebär att leva med IT. Erfarenheterna omfattar både unga och vuxna och belyser utmaningar och möjligheter som följer av att IT får allt större utrymme i våra liv.  Annakarin arbetar även med utveckling av tjänsteinnovationer och affärsmodeller.

Annakarin Nyberg är en mycket van föreläsare har bla nominerats till Umeå Studentkårs Pedagogiska Pris och mottagit den samhällsvetenskapliga fakultetens pedagogiska pris. Som föreläsare är Annakarin Nyberg alltid mycket påläst, inspirerande och underhållande. Hon har gjort sig känd för att lyckas presentera forskning så att det blir både underhållande och begripligt.
 
Annakarin Nyberg föreläser under rubriker och områden såsom;

DIGITALT ENTREPRENÖRSKAP
Instagram, Facebook, bloggar, Twitter och gud vet vad… Hur gör man egentligen om man vill bygga sitt varumärke, etablera hållbara kundrelationer och marknadsföra sig med sin egen tid som insats?

ENTREPRENÖRSKAP OCH GLESBYGD
IT-samhället skapar nya förutsättningar för entreprenörer och företagare. Vilka hinder kan vi vänta oss och vilka möjligheter ser vi? Kan glesbygden till och med utgöra en konkurrensfördel?

KVINNORS FÖRETAGANDE PÅ NÄTET
Vad vet vi om kvinnors företagande på nätet idag? Hur gjorde pionjärerna och vad kan vi lära oss av dem?

ÄLDRE OCH IT
Vad händer när våra seniorer, de lite bortglömda användarna, ger sig ut på nätet? Annakarin utgår från sina egna erfarenheter av forskning om äldre och IT.

MORGONDAGENS MEDARBETARE GÖR ENTRÉ
En ny generation medarbetare gör entré på arbetsmarknaden. De skapar nya, oväntade karriärvägar och är ständigt uppkopplade. Vilka är de och hur kan vi förstå dem?Ämnesområden

  • Digitalisering
  • Entreprenörskap & Företagande
  • Affärsutveckling
  • Framtid & Omvärld
  • Sociala Medier
  • Modern teknik & Framtid
  • Marknadsföring & Kommunikation
    Konflikthantering

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer