Annika Sjöö

Har knepen för träning och motivation som leder till ett hälsosammare liv

Hälsoinspiratören Annika Sjöö blev känd som den energiska vinnarskallen som vann svenska folkets hjärtan genom TV-programmet Let´s Dance. Med hennes bakgrund i kost och idrott inspirerar och motiverar hon än att leva ett hälsosammare liv.

Annika Sjöö inspirerar inom träning, kost och hälsa! Hon är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt gruppträningsinstruktör i flertalet olika träningsformer. Hon har vigt sitt liv åt det som hon brinner för mest - kost, träning och motivation. Och det var Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals.

I sina föreläsningar och workshops ger Annika Sjöö tips och inspirerar till hur du hittar motivation till att träna och äta en mer hälsosam kost. Allt behöver inte vara svart eller vitt. Annika är även författare till flertalet träningsböcker och kokböcker, varav den senaste heter MATIVATION.

 

Intresserad av en inspirerande och lärorik föreläsning med Annika Sjöö. Kontakta oss på Skillspartner så hjälper vi till och svarar på eventuella frågor och funderingar.


Några av de teman Annika Sjöö föreläser under;

TRÄNING OCH MOTIVATION!
I denna energifyllda föreläsning pratar Annika om varför vi ska träna, vilka positiva effekter fysisk aktivitet medför och hur vi kan effektivisera vår träning och skapa utrymme för träningen i vår vardag. Vi behöver inte alltid avsätta massor av tid till träning om man gör det på rätt sätt!

 

Träning och motivation är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana. Du kommer lämna Annika Sjöös föreläsning med nyvunnen motivation och inspiration om hur man kan göra hälsosammare val i ens vardag.

 

KOST, TRÄNING & MOTIVATION!
Kost, träning och motivation är en annan av Annikas Sjöös insipprande föreläsningar. Här talar Annika om vikten av motion, varför vi ska träna och hur du kan träna effektivt och skapa utrymme för träning i din vardag.

 

Du får även ta del av Annikas personliga erfarenheter om hur hon själv uppnådde bättre hälsa och blev av med sina magproblem med hjälp av en hälsosammare kost. Annika tar också upp ämnet Motivation och ger sina bästa motivationstips”.

 

TANKA RÄTT – NATURLIG MAT FÖR HÄLSA OCH FORM!
I den här föreläsningen talar Annika om vikten av att äta ”ren” och naturlig mat. Du får ta del av Annikas personliga erfarenheter om hur hon själv uppnådde bättre hälsa och blev av med sina magproblem med hjälp förändring av sin kost. Annika pratar också om hur kosten påverkar vår hälsa och ger dig konkreta tips på hur du kan tänka.Ämnesområden

  • Hälsa & Friskvård
    Livsstil

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer