Antoni Lacinai

Du kan - INTE - kommunicera

Antoni Lacinai är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare i mänsklig kommunikation. Dessutom är han en av Sveriges bästa moderatorer och workshopledare.
 
Antonis Lacinais fokus ligger på kopplingen mellan kommunikation, motivation och mål. Med sin kunskap hjälper Antonis alltifrån chefer, säljare, mötesledare, monterpersonal och hela team på att bli bättre på att tala och samtala. Han vet att kommunikation är nyckeln till en välfungerande verksamhet.
 
Antoni Lacinai levererar alltid med hög energi, professionalism och glädje samt föreläser och modererar på både svenska och engelska. Antoni har skrivit ett flertal böcker och är dessutom krönikör.
Antoni Lacinai skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att passa uppdragsgivarens mål och syfte.


Antoni rör sig oberoende av bransch. Bland hans kunder finns organisationer och företag såsom Ericsson, Volvo, Barilla, kommuner, Teknikföretagen, Svenska Foder, Riksbyggen, Hyper Island och Höganäs.

 

Antoni Lacinai föreläser under teman och rubriker såsom;

MISSFÖRSTÅ MIG FEL
I denna spännande föreläsning talar Antonis Lacinais om 12 sanningar om kommunikation som Antonis menar att alla i arbetslivet borde känna till. En av sanningarna är rubriken du just läst: Du kan inte inte kommunicera. Men vilka fler finns det?

EFFEKTFULLA MÖTEN
Här talar Antonis Lacinais om man skapar möten som är både effektiva och ger energi på samma gång. Vilka olika framgångsnycklar finns det för dig som leder möten, antingen fysiskt eller på distans? Det är en föreläsning som både öppnar upp för egna tankar och som ger svar.

MÅL
Sätt dem. Nå dem. Ha kul på vägen. Kring dessa tre punker cikulerar denna lärorika och inspierarande föreläsning med Antonis Lacinais. Om du sätter rätt sorts mål ökar du din prestation med 15-30 %! Men vad är rätt sorts mål och vad mer kan du göra?


 

Foto: Serny
Ämnesområden

  • Arbetsglädje
  • Försäljning & Förhandling
    Personlig utveckling
    Struktur & effektivitet
    Ledarskap
  • Modern retork & Kommunikation

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer