Axel Schylström

Axel Schylström - Inspiration och motivation

”Ställ dig upp!” – en motiverande föreläsning med Melodifestivalen-kända Axel Schylström
Axel Schylströms föreläsning ”Ställ dig upp!” är en självbiografisk handbok i motivation, inspiration och målsättning. Grunden ligger i den gripande berättelsen om hur Axel tog sig från den brännskadeolycka som nästan kostade honom livet till sin dröm om att bli artist – på bara några år.

Sommaren 2012 lekte livet lekte för Axel Schylström. Han var 19 år gammal, spelade i fotbollslaget Sleipners A-lagstrupp i division I och skulle snart ta studenten. I stället förändrades allt. Två dagar innan Axel Schylström skulle ta studenten fick han ett infall och klättrade upp på ett tågtak. Axel Schylström fick 16 000 volt genom kroppen, något som resulterade i att 70 procent av hans kropp fick brännskador av tredje graden.

Axel Schylström tillbringade fyra månader av livsuppehållande kamp på sjukhus och ytterligare ett år i heltidsrehabilitering, innan han kunde återgå till sitt liv – ett helt förändrat liv där hans ärr stod i fokus ute i samhället.

Under föreläsningen delar Axel öppet med sig av spännande upplevelser och erfarenheter från sin resa, som han kopplar till strategier för målsättning och motivation. Föreläsningarna började han med redan år 2013. Som föreläsare är Axel väldigt inspirerande och hans föreläsningar väcker både till skratt och eftertanke. Hans historia och livssyn lämnar inte någon oberörd. Axel föreläser mycket för högstadier, gymnasieskolor, universitet och företag runt om i Sverige. Förutom artist är han idag också en oerhört uppskattad som föreläsare.

Axel Schylström slutade fyra i TV4:s talangtävling ”Idol” 2015 och deltog i 2017 års upplaga av Melodifestivalen med det egenskrivna bidraget ”När ingen ser”, som har sålt guld i Sverige.


Ämnesområden

  • Motivation
  • Inspiration
  • Målsättningar i livet
  • Förändring

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer