Babben Larsson

En av våra främsta och mest folkkära komiker

Vill du ha ett genuint proffs som förgyller företagsfesten, eventet eller din krog så är Babben Larsson kvinnan att göra jobbet!

Förutom alla uppdragen på komikerarenan är Babben en mycket uppskattad och underhållande föreläsare inom områden som hälsa, vardagspsykologi och stress.

 
Babben Larsson har uppträtt över hela Sverige, nästan i varenda stad, stor som liten med sina shower. Hon har breddat sitt register, från ren stand up via Parlamentet, REA på Hamburger Börs till halsbrytande beskrivningar av modernt leverne under de föreläsningar hon ger. Efter att ha varit mer eller mindre utbränd på stand up i sju år lyckades hon ta sig tillbaka 2007 och återta sin position som en av Sveriges främsta komiker.
Hennes populäraste föreläsning Friskvård a la Babben uppdateras ständigt. Nu finns även hennes nya Smällar man får taatt boka. Här fokuserar hon på hur vi kan se hur vår uppväxt har präglat oss, men att också det som var tufft då kan vändas till något positivt idag.


Babben delar också ut en del tips på hur man kan lära sig att läsa av både andra och sig själv. Även när vi beter oss helt ologiskt är det logiskt! Saker som Babben ofta tar upp när hon föreläser är vikten av att lyssna på sig själv.

 

Gillar min kropp det jag äter, har jag valt rätt motionsform – vill jag bli vältränad eller avspänd? En av hennes verkliga käpphästar är att lära sig skilja på självförtroende och självkänsla samt ha koll på när stressen plötsligt kan visa sitt fula tryne.

 

Babben Larssons  föreläsningar är alltid underhållande, medryckande och tankeväckande. De innehåller en skön blandning av fakta, forskning, anekdoter och egna exempel. Blandningen av humor och allvar gör att kunskaperna blir insikter, vi berörs känslomässigt vilket är förutsättningen för att vi kanske äntligen ska vilja göra den där livsstilsförändringen som vi vet att vi borde.

Babben är ett självklart val om du behöver en duktig stå-uppkomiker till ditt evenemang, eller en föreläsare om stress och friskvård som är väl inläst på ämnet samtidigt som hon berör och är rolig. Babben är en uppskattad programledare/moderator till konferensen som även kan intervjua.Ämnesområden

  • Hälsa & Friskvård
    Personlig utveckling

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer