Barbro Fällman

Förnuft och känsla! – den oslagbara kombinationen för effektiv kommunikation.

Barbro Fällman lär dig tala och engagera. Talad kommunikation är alltid med i bilden, vare sig man ska presentera sig själv, ett företag, en produkt eller en tjänst.
 
Under Barbro Fällmans föreläsningar och seminarier får man lära sig effektiv argumentationskonst, där viktiga moment som fakta, motargument, lösning och konsekvens effektfullt bäddas in av en väl förberedd inledning och avslutning.

Barbro arbetar med person- och företagsanpassade seminarier, föreläsningar och utbildningar, samt med personlig coaching i retorik och presentationsteknik, internationell kommunikation, förhandling och press- och mediahantering.

Med många användbara och praktiska tips samt underhållande exempel kommer Barbro Fällman att fånga er uppmärksamhet så att ni får en snabblektion i antikens retoriska historia. Barbro har skrivit böckerna: Mind and Heart, Ignition, Tala och engagera, Talking to Inspire, Klartext, Rätt sagt på rätt sätt och Konsten att hålla tal.

Barbro Fällman arbetar utifrån kunskapen om att klassisk retorik har mycket att lära dagens människor. Retorik betyder konsten att tala med förnuft och känsla. Det är något som alla kan lära sig med bra ledning och egen träning. Oavsett utgångsläget handlar det aldrig om någon lång inlärningsprocess.

Barbro Fällman menar att den antika talekonsten ligger till grund för all effektiv kommunikation. Hon ger deltagarna konkreta tips på individuell utveckling, anpassat efter deras önskemål och arbetsuppgifter.

Barbro Fällmans föreläsning "Förnuft och känsla"
Föreläsningen Förnuft och känsla - en oslagbar kombination för effektiv kommunikation. Hur anpassar jag mitt budskap till målgruppen? Vad avgör om jag når fram med mitt budskap? Finns det genvägar för att nå framgång som talare och samtalspartner? Är god kommunikation något medfött hos vissa människor? Detta är några frågor som Barbro Fällman kommer att besvara under sin föreläsning. Som åhörare får Ni tillfälle att lyssna till en av Sveriges främsta experter inom området retorik och kommunikation.Ämnesområden

  • Modern retorik & kommunikation
    Försäljning & förhandling

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer