Beata Wickbom

En moderator med expertkunskap inom social media och digital kommunikation

Beata Wickbom är moderator, föreläsare och expert inom digitalisering, innovation och digital kommunikation. Hennes styrka är att involvera publiken och skapa äkta interaktivitet mellan scen och publik.
 
Hur kan vi förstå vad digitalisering, innovation och digital kommunikation kommer innebära i allt vi gör framöver? Begrepp som AI, machine learning och algoritmer möter oss allt oftare. Vad betyder de? Beata Wickbom förklarar på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt vad vi står inför. Hennes styrka är att varva inspiration med praktiska exempel och handfasta råd på hur vi kan möta den nya tiden.

Beata Wickbom som moderator
På scen får Beata Wickbom talarna att känna sig trygga och hanterar snabba vändningar i program på ett professionellt sätt. Beatas styrka är att involvera publiken och skapa äkta interaktivitet mellan scen och publik. Med sin erfarenhet av affärs- och företagsutveckling visar hon en djup förståelse för de underliggande utmaningar som många företag och organisationer står inför idag. Det gör att hon även kan leda relevanta diskussioner och intervjuer på interna konferenser med chefer och ledningsgrupper.

Beata är van vid såväl att skriva manus, coacha talare och jobba med innehåll och upplägg för konferenser och seminarier. Hon är också van att jobba med olika tekniska hjälpmedel som till exempel mentometrar,  catchbox för publikinteraktivitet och extra skärm för liveflöde t.ex. via Twitter som ofta används vid evenemang och genomför även uppdrag på engelska obehindrat.


Beata Wickbom som föreläsare
Beata föreläser om sociala medier. Hon beskriver och ger olika praktiska exempel på hur företag använder social media i sin kommunikation och att det gäller att agera i realtid. Hon tar upp frågeställningar som: Vad vill kunderna egentligen ha? Hur kan företag möta kraven på snabbhet och närvaro?

Beata föreläser även om kreativitet, kreativa processer och idéer. Hon får ofta beröm för att hon lyckas göra innehållet så konkret och greppbart för kunderna. Man får med sig tankar och idéer som man direkt kan börja jobba med i sin egen organisation. Beata använder sig alltid av aktuella exempel både från Sverige och internationellt.Ämnesområden

  • Digitalisering
    Sociala medier
    Teknik & Framtid
    Kreativitet & Innovation

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer