Björn A Ling ( fd Starrin)

Flexibel, rolig och en trygg följeslagare

Björn A Ling = WOW! Succé!! Supertrevlig. Jätterolig. Björn A LIngs flexibilitet och öppna personlighet gör honom till en trygg följeslagare, som aldrig lämnar beställaren i sticket.
 
Björn A Ling kan bokas som konferencier, moderator, föreläsare, artist och komiker.
Redan under skoltiden började Björn A Ling uppträda offentligt, då som trubadur. Efter gymnasiet gick han en Innovatörsutbildning på universitetet i Karlstad och erbjöds fast jobb på ett grossistföretag. Istället tackade han nej för att i stället satsa på sin artist-/skådespelarkarriär. Och på den vägen är det...

Björn A Ling är medlem i showbandet The Starboys, och har via stora roller i Ulf Malmros filmer Smala Sussie (2003), Bröllopsfotografen (2009) och Mammas Pojkar (2012) etablerat sig som skådespelare för den svenska publiken.

Just nu är Björn A Ling aktuell i föreställningen "Fegis" där han uppträder tillsammans med Johan Östling.
 

Björn A Ling föreläser under rubriker och teman såsom;

Ditt liv är på film, du spelar huvudrollen
Föredraget handlar om vikten av närvaro i arbetet och vardagen. Björn tipsar om redskap som man kan använda för att nå en större närvaro. Underrubriker är förberedelser, att vara sig själv och improvisera. Vikten av ett gott bemötande får också stor plats. Björns egen rubrik på föreläsningen är ”föreläsningsunderhållning”, då mycket skratt och humor genomsyrar framträdandet. Björn brukar också ha med sig gitarren och sjunga någon låt för att ge ytterligare dimension åt budskapet. Föreläsningen bygger på egna erfarenheter som scenartist, skådespelare, programledare och pappa. Men självklart underbyggs slutsatserna av fakta/aspekter från vetenskap och filosofi.

Mod + Prestige = 0 - Ganska enkel matematik
Denna föreläsning handlar om att våga för att nå resultat. Tyngdpunkten ligger på hur man kan gå utanför ”de konventionella ramarna” i vårt samhälle. Hur skall man tänka för att våga göra saker utan att låta prestige och stolthet stå i vägen. 
Foto: Erik Nygren


Ämnesområden

  • Arbetsglädjde
    Bemötande, Värdskap & Attityder
    Kreativitet & Innovation
    Andlighet, Inspiration & Livsöden

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer