Björn Larsson

”Good to Great” – om att ta språnget till mästarklass

Björn Larsson har hållit flest workshops i Sverige om Jim Collins "Good to Great", den mest sålda och inflytelserika managementstudien i modern tid.

Varför lyckas vissa företag bli mer framgångsrika än andra? Även dagens ledande företag började sin bana som ”vanliga” företag. Hur har de gjort för att bli uthålligt lönsamma och respekterade vinnare, medan andra blir kvar i bakvattnet?

Björn Larsson har som endast ett fåtal personer i världen lett workshops i USA tillsammans med Jim Collins, författare till ”Good to Great” och det redan på manusstadiet av densamma med klienter från Australien, Europa och USA.

Hans föreläsningar, seminarier och utbildningar är interaktiva och fokuserar på hur bra företag kan bli enastående. ”Det svåra är inte att förstå vad framgångsföretagen gör, det svåra är att tillämpa insikterna konsekvent, säger Björn.

Genom att träffa nyckelpersoner i förväg kan Björn Larsson anpassa sin Good to Great-föreläsning till ett företags aktuella utmaningar.

Björn Larsson tar uppdrag som föreläsare och managementrådgivare. Han är varm i sin framtoning och kunnig. Han engagerar publiken och tar utgångspunkt för sin presentation i deras verklighet. Björn föreläser på svenska och engelska.

Bakgrund
Björn Larsson är VD för ett internationellt managementrådgivningsföretag som grundades i Washington DC 1979. Han har erfarenhet som Good to Great-presentatör och key-note talare för över 100 talet företag, allt från McKinseys alla Sverige konsulter, Tetra Paks globala ledning, Volvo ITs Key Accounts till utbildningsföretaget Pysslingens ledningsgrupp.

Björn är medlem i President Bill Clintons globala nätverk (Clinton Global Initiative) och har erfarenheter från presentationer för upp till 5.000 personer främst i Europa och USA, men även i övriga världsdelar.


Björn skräddarsyr gärna sina uppdrag för att matcha våra kunders behov, förväntningar och framtida utmaningar. Ring oss så berättar vi förutsättningslöst mer om föreläsningar, föredrag, workshops och utbildningar med Björn Larsson.


Ämnesområden

  • Ledarskap
    Företagande & Entreprenörskap

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer