" />

Björn Lindeblad

Vardagsglädje, gemenskap, tillit och medkänsla

Björn Lindeblads gåva är att förmedla livsvisdom på ett sätt som alla kan ta till sig. Han använder sin osnitslade levnadsresa för att illustrera hur vi kan hitta tillbaka till vardagsglädje, gemenskap, tillit, medkänsla och ett mer lekfullt förhållningssätt till livet.

Björn Lindeblad gjorde raketkarriär genom Handelshögskolan i Stockholm och vidare som AGA-koncernens yngsta ekonomichef någonsin, blott 25 år gammal. Björn sadlade om och blev Buddhistisk skogsmunk. Han fick då munknamnet Natthiko "den som växer i visdom". Efter 16 år kom han hem igen till ett liv i byxor hösten 2008. Björn har blivit en flitig gäst i TV-sofforna, och är en av våra mest uppskattade talare.

 

Björn Lindeblads berättelse går från djupt allvar, och ögonblick som förändrade nästan allt, till igenkännandets magskratt då Björn använder sin egen ofullkomlighet för att påminna oss om hur vi skapar bekymmer för oss själva och andra alldeles i onödan.

 

Björn använder inte manuskript, utan hari stället utvecklat en sällsynt fingertoppskänsla för vad varje grupp tycks mest intresserad av. 

Kanske just därför får han minst lika mycket uppskattning för hur han talar, och atmosfären han skapar, som för vad han säger. Björns målsättning är att du efter föredraget vandrar hem, lite större, lite starkare och med en känsla av samhörighet och mod i bröstet.

 

2012 gjorde Björn LIndeblad succé som sommarpratare i Sommar P1 och blev utsedd till lyssnarnas val.


Ring oss så berättar vi förutsättningslöst mer om föreläsningar, föredrag, workshops med Björn Lindeblad.Ämnesområden

 • Andlighet, Inspiration & Livsöde
  Hälsa & Friskvård
  Arbetsglädje
  Företags- & Arbetskultur
  Attityd & Värderingar
  Personlig utveckling

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer