Bo Yxe

Bo Yxe föreläser om kommunikation, motivation, förändringsprojekt och konflikthantering

Bo Yxe är specialiserad på kommunikation, motivation, förändringsprojekt och konflikthantering.

Att kommunicera kan vem som helst – att dessutom kunna övertyga är få förunnat. Bo Yxe är en av dessa ovanliga personer. Man brukar säga att ärlighet varar längst, och det är sant. Det är lika sant att vänlighet varar längst. Bo är både ärlig och vänlig. Det har gett honom mängder av uppdrag – inte minst sådana där publiken inte alltid är så välvilligt inställd från början.

Kommunikation med resultat kan vara en sammanfattande beteckning på Bos föreläsningar.

Som föreläsare kan Bo förmedla insikter och verktyg som hjälper dig till bättre affärsrelationer, effektivare förhandlingar, mindre konflikter, ökad kundnöjdhet och mer effektiva medarbetare.

Bo tar uppdrag som föreläsare, moderator och programledare. Han tar även uppdrag som utbildare inom kommunikation, förhandlingsteknik och försäljning.

Bo är en både lyssnande och drivande person, egenskaper som finslipats under många situationer där motstridiga känslor och viljor möts. Hans förmåga att anpassa sitt sätt att kommunicera ger hög ”verkningsgrad” när det gäller att förmedla och plantera ett budskap – även i de svåra fall när beskeden inte är de som publiken helst vill ha.

Utifrån beställarens Bo Yxe bygger utifrån beställarens önskemål den föreläsning eller presentation som ger bäst resultat. Vare sig det gäller ett internt seminarium om kundservice och relationsbyggande, eller ett operativt externt möte, kan du vara säker på att Bo levererar så att publiken blir nöjd.

Bakgrund

Bo Yxe har en lång och bred erfarenhet som chef inom sälj och projektledning, framförallt som ansvarig för stora projekt inom telekombranschen på företag som Ericsson, 3M, Netcom, Utfors och Hi3G. Bo har arbetat på ledande nivå både nationellt och internationellt, med placeringar i bland annat Hamburg och Bryssel.Ämnesområden

  • Kundservice och relationsbyggande
  • Kommunikation
  • Konflikthantering
  • Presentationsteknik
  • Kommunikation vid förändringsprojekt


Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer