Brita Zackari

Programledare, författare och föreläsare

Brita Zackari har många strängar på sin lyra. Hon är programledare i tv och radio, manusförfattare, bloggare, influencer, föreläsare och numera – något oväntat – träningsguru.
 
Brita kan bokas som konferencier, moderator och föreläsare.
Vi i har kunnat se och höra Brita Zackari i bland annat Rix Morronzoo, Flickvän på försök på SVT, Grym kemi i UR och Inte OK! med Felix Herngren på TV3. Vi har även sett henne leda SVT Play sändning av Idrottsgalan 2017 tillsammans Nassim Al Fakir. Sportsveriges egna Oscargala där Sveriges mest framstående idrottare hyllas av tv-publiken, välkända artister och ett fullsatt Globen.

Brita Zackari har också utkommit med boken ”Jag hatar att träna”. Brita gillar inte träning. Eller rättare sagt, hon gillar inte träningshetsen, prestationskraven, dieterna och det faktum att det verkar som att man måste pina sig själv för att få resultat. Nu skalar hon bort allt det där och hjälper dig hitta det roliga i träning.

 

Brita Zackari som moderator och konferencier
Som moderator och konferencier är Brita det perfekta alternativet. Hon mixar programledarrollen med sin komik och leder eventet efter era önskemål.

 

Brita Zackari som föreläsare
I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.

 

Boka en lättsam och inspirerande föreläsning med Brita Zackari med oss på Skillspartner. Kontakta oss för fler eventuella frågor och funderingar!

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer