Caroline Larsson

Enastående - föreläsningen som ger dig energi att hjälpa dig själv till framgång

"Det finns en outnyttjad potential i de flesta organisationer och inom oss", säger Caroline Larsson. Känslan är där: Vi har mer att ge, men vi når inte riktigt hela vägen fram. Känner du igen dig och ditt företag?
 
För att avancera och bli ett team i världsklass, ett team som växer från duktiga amatörer till fullblodsproffs så behöver organisationen ett mindset i världsklass.
Många söker ny input utifrån – att applicera metoder och processer som lätt skapar en kaotisk känsla. Högpresterande organisationer expanderar inifrån med större och mer kvalitativa tankar. Det gör att ni vidgar vyerna och de enskilda medarbetarnas perspektiv. Samtidigt tar det dig och hela organisationen till nästa, högre, nivå?


Caroline Larssons föredrag hjälper er att få det, det bidrar till att hela gruppen känner ett lyft i energi, ser nya perspektiv och får mer inspiration. Ni får ökad energi och arbetsglädje genom att fokusera på rätt saker, expandera er komfortzon bortom lagom. Ni får även de rätta verktygen och metoderna att använda för att vara i zonen och prestera på topp. Allt samtidigt som organisationen mår bra längs vägen.

Caroline skräddarsyr alltid föreläsningarna efter samtal med er som kund, era behov och utmaningar kommer i första hand och hon är mån om att vara rätt föreläsare på rätt plats och att kunna förmedla en föreläsning som passar er perfekt. Det finns även möjlighet att bara jobba med budskapen i ett workshop-upplägg där fokus ligger på upplevelse-baserade övningar.

Caroline Larsson är före detta professionell golfspelare. Hon har även coachat lag och individer till mästerskap och vet vad som krävs för att hålla motivationen på topp över tid, att sätta meningsfulla mål och kunna lyfta varandra för att utvecklas till ett team i världsklass. Hon vet hur viktigt det är att kunna vara i zonen och känna att allt flyter på samtidigt som man mår bra. Hennes erfarenheter av förändring är också något hon använder i sina föredrag. Hon överlevde först en jordbävning i Nya Zeeland för att sedan drabbas av cancer. En cancer som gjorde att hon förlorade sitt högra ben och sedan gjorde comeback till den professionella golfen redan 2 månader efter amputationen. Med Caroline finns också en utbildning inom NLP, Business & Master-nivå.

Vill du veta mer eller boka en inspirerande föreläsning med Caroline Larsson där ni får verktyg för att utveckla mental tuffhet och tillit som består - för att kunna prestera på topp och må bra samtidigt, ring Skillspartner.

Några exempel på Caroline Larsson föreläsningsrubriker;
 • 2.0 Go Pro! - Konsten att resa från amatör till proffs
 • Stories som styr ditt liv och hur du kan ändra dem
 • Öka motivationen genom meningsfulla mål
 • Förutsätt framgång och skapa dina förutsättningar
 • Fokusera på rätt saker och utveckla ett mindset i världsklass
 • Var designern av ditt liv och finn kraften i ansvar


Ämnesområden

 • Personlig utveckling
  Förändring
  Attityd & Värderingar
  Team & Medarbetarskap
  Andlighet, Inspiration & Livsöden

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer