Charlie Söderberg

Vardagsekonomi på riktigt

Charlie Söderberg blev känd för svenska folket genom TV-serien Lyxfällan, där han hjälpte folk i svåra ekonomiska situationer. Han har sedan dess också synts som programledare för SVT+ och Tonårsbossen på TV3.
 
Charlie Söderberg har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i våra liv. Hittills har mer än 100 000 personer besökt Charlies föreläsningar för att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.
”Jag vill visa världen att genom att göra ekonomi roligt kan vi förändra människors liv. Det är därför jag går upp på morgonen”, säger Charlie Söderberg.

Det är ingen vanlig ekonomiföreläsning med fonder, sparförmaningar och excelkalkyler. Charlie Söderberg inspirerar och utmanar dig att se dig själv, dina möjligheter och ekonomi på ett nytt sätt. Hans föreläsningar konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och ekonomi på ett nytt sätt. Han blandar humor och käftsmällar med konkreta råd.

Charlie Söderberg har skrivit böckerna Kulor, cash och kosing och Ett rikare liv! en bok om din tid och dina pengar, och är nu även aktuell i podden På riktigt med Charlie och Mathias. En podd om vardagsekonomi för vanliga människor - på riktigt.
 
 
Foto: Denise Lissert
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer