Christina Nilsson

Moderator och konferencier med fokus

Christina Nilsson är en uppskattad livsstilsinspiratör och anlitas som föreläsare, kursledare, konferencier och moderator. Som rutinerad programledare/producent, för bland annat TV4 Skåne och Malmö TV, leder hon allt från tuffa debatter till glammiga galor.
Christina Nilsson tar uppdrag som moderator, konferencier och föreläsare inom kommunikation och sociala medier.

Som moderator guidar Christina tryggt igenom internetdjungeln tillsammans med de ledande proffsen. Hon leder debatter och besvarar frågor inom modern kommunikationsteknik m.m. Hon har ett extra stort intresse för hälsa för kropp och själ samt personlig utveckling och hur man förenar och balanserar inre och yttre livsstil.

Christina Nilsson medverkar regelbundet i media för intervjuer om hälsa/livsstil/inspiration men även om entreprenörsskap och kvinnligt ledarskap. Hennes engagemang är stort i affärsnätverk och entreprenörsprogram där hon föreläser och bjuder på sin erfarenhet.

Christina är noggrann, lyhörd, trygg, snabbtänkt, behaglig och rolig som moderator och konferencier. Hon har också förmågan att både kunna vara lättsamt och djup samtidigt som hon berör med både hjärta och hjärna. Christina är omtyckt för sin fingertoppskänsla att lugnt och flexibelt hantera olika och ibland oväntade situationer.

Christina åtar sig ockå konferencier och moderatoruppdrag på engelska.

I föreläsningen "Vad är DITT uttryck för ett bättre intryck?" delar hon med sig av sin erfarenhet från TV, över 20 på scen och 10 år som kursledare. Tänk att munnen förmedlar ett och kroppen något annat. Alla vill nå fram med sitt budskap och uppfattas som trovärdiga. Då är det viktigt att ha kännedom om sitt signalsystem och kommunikation/kroppsspråk. Föreläsningen bjuder på igenkännande skratt och innehåller verktyg som kan användas direkt.

Hon är ambassadör för 2,6 miljonersklubben sedan 2011.


Ämnesområden

  • Modern retorik & Kommunikation
  • Sociala medier

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer