Christina Stielli

Arbetsglädje och glädje

Christina Stielli är en sann inspiratör som ger motiverande och insiktsfulla föreläsningar om medarbetarskap, kommunikation och vikten av arbetslust och glädje på jobbet. Christina har blivit utsedd till Årets talare 2014 och 2015.
Christina Stielli pratar om eget ansvar i relationer till kollegor, kunder och uppdragstagare, att vi är varandras arbetsmiljö och om att det är var och ens ansvar att arbeta för arbetsglädje. Hon leder deltagarna med skratt och allvar när hon visar på exempel på hur en arbetsplats kan skadas av gnäll och hon väver ihop det med det faktum att livet kan vara en svår period. Det är mycket som ändå blir enklare när vi inser hur vi kan påverka en helt vanlig vardag.

Christina beskrivs som en raket på föreläsarhimlen! Hon har en närvaro och skicklighet i att skapa momentum med alla typer av arbetsgrupper. Hennes föreläsningar passar för att lyfta en konferens, skapa engagemang på en kickoff, svetsa samman medarbetarna på en personaldag, inspirera på en kundträff antingen det är med eller utan workshop där målet alltid är att deltagarna ska sväva någon centimenter ovanför golvet när de går därifrån.
 
Christina Stielli har även skrivit böckerna "Jag vill vara glad" och "Skapa Arbetsglädje".

Exempel på några av Christinas föreläsningsrubriker:

Bromsa eller bryta ihop?
Både arbetsgivaren och medarbetarna har ansvar för att motverka stress och förebygga den farliga stressen på en arbetsplats. Christina tar deltagarna med till den dagen då hon insåg att hon hade tappat minnet av långvarig stress. Plötsligt visste hon inte hur hon skulle köra sin bil och i mitten av 90-talet var det få som visste hur återhämtningen skulle ske bäst. Idag pratar Christina om det egna ansvaret för att inte bli sjuk av stress, om det sk livspusslet, om att det aldrig finns brist på tid och hur viktigt det är att förstå kroppens funktioner för att vara en hållbar människa och medarbetare.

Världsmästare i förändring
En föreläsning som passar inför, under eller efter en förändring. Lättsamt och allvarligt, berörande och insiktsfullt med resultatet av studier och en inblick i hur hjärnan fungerar i förändring, hur vi alla kan dra åt samma håll och skapa ett smidigt medarbetarskap. Att leda i förändring och att följa i förändring, känna tilltro till en osäker framtid, att känna sig trygg i en turbulent vardag att hitta sin plats i en helt ny miljö. Rädsla i en förändring är normalt och Christina Stielli förklarar med humor och allvar hur och varför våra hjärnor ibland slår bakut när någon säger omorganisation.

Arbetsglädje? Ja tack!
Varför är det så viktigt med glädje på jobbet? Vad säger forskningen om vikten av välmående på jobbet och hur det kopplas direkt till bättre prestationer, bättre samarbetsklimat, ökad produktivitet och sänkta sjukskrivningstal? Många har ordet arbetsglädje inskrivet i vision och värdegrund, men få kan bena ut vad det egentligen är och vem som är ansvarig för hur kul det ska vara på jobbet. Handlar det verkligen om bowlingkvällar och after work arrangerade av trivselgruppen eller handlar det om någonting helt annat? Inspiration blandat med fakta och med en gedigen verktygslåda för arbetsglädje redan nästa dag.

Varför är inte alla andra normala, som jag?
Vi är varandras arbetsmiljö och frågan är om vi respekterar vår arbetsmijö tillräckligt mycket eller förekommer det mer gnäll än uppmuntran? Mer negativa kommentarer än positiva? Hur påverkas jag av en kollegas attityd och hur möter vi varandra på morgonen, på mötet, i korridorerna? Medarbetarna är oftast den viktigaste tillgången på en arbetsplats och fungerar inte kommunikationen och samarbetet kan det få konsekvenser för en hel arbetsplats. En föreläsning om olikheter, arbetsglädje och att vi är varandras arbetsmiljö.


Ämnesområden

  • Arbetsglädje
  • Team & Medarbetarskap
    Ledarskap
    Personlig utveckling
    Hälsa & Friskvård

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer