Nytt lager..." />

Claudia Olsson

Digitalisering, globalisering och framtiden

Det finns mycket som pekar mot att framtiden kommer att präglas av digitalisering, globalisering och entreprenörskap. Och Claudia Olsson hör till dem som ser längre in i framtiden än de flesta.
 
Claudias entusiasmerande föreläsningar skänker överraskande insikter och inspiration – att förstå och leda den framtida samhällsutvecklingen.
Med stor passion guidar Claudia Olsson åhörarna i hur stora globala utmaningar inom hälsa, energi, utbildning och säkerhet kan lösas med kreativitet och exponentiellt accelererande teknikutveckling. Våra stora globala utmaningar översätts till globala möjligheter där just du har chansen att bygga nästa storföretag. Hon sätter teknologin i kontext av världens tillväxtmarknader där hon delar med sig av innovation och utveckling som hon själv utforskat i Indien, Kina, Japan, Filippinerna och Singapore.
 
Claudia Olsson har kallats Teknologstjärna i pressen och har utnämnts till Årets Ledare i Sverige. 2014 var Claudia topp 10 på talanglistan som publicerades i SvD Näringsliv och topp 10 på chefsorganisationen Ledarnas lista över framtidens kvinnliga ledare. Med bakgrund som första svenska deltagare och rådgivare till framtidsuniversitetet Singularity på NASA Ames i Silicon Valley ser hon dessutom längre in i framtiden än de flesta.

Genom sitt arbete med ACCESS Health International har Claudia besökt laboratorier i Japan, interagerat med robotar i Singapore och forskat i framtidens teknologi i USA. Claudia vet vad som är möjligt med den senaste teknologin för hon har själv testat den i praktiken – Googles glasögon, 3-d tillverkning, drönarflygning och robotskelett. Med den praktiska erfarenheten och den teoretiska förståelsen berättar Claudia vad vi kan förvänta oss av framtidens teknik.

Claudias presentationsstil är entusiasmerande och erbjuder ett högt tempo, överraskande insikter, en del varningar men även tillförsikt och framförallt inspiration – att förstå och leda den framtida samhällsutvecklingen.

Intresserad av en spännande och intresseväckande föreläsning med Claudia Olsson. Kontaka oss på Skillspartner så berättar vi mer!


Ämnesområden

  • Digitalisering
    Framtid & Omvärld
    Företagande & Entreprenörskap
    Teknik & Framtid

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer