Daniel Kaplan

Entreprenör med fokus på framtiden

Daniel Kaplan är ledande expert på trender inom Internet och mobila medier och är idag vd för en think-tank för entreprenörskap och tjänsteutveckling på internet och mobila medier.

Daniel Kaplan är en av landets flitigaste och mest framgångsrika entreprenörer med över tio bolag bakom sig, från nätförsäljning av bijouterier och bingo till ”Tradera.com”, Sveriges ledande auktionstjänst med en miljon medlemmar och över en miljard i omsättning (såldes 2006 till amerikanska Ebay för närmare 400 miljoner kronor).

Som en av landets ledande experter på nya medier kan han berätta om trender inom internet och mobila tjänster, men han föreläser även bland annat om hur man arbetar med riskkapital, företagssammanslagningar och hur man leder verksamheter och arbetar strategiskt med försäljning i mycket snabb förändring.

Han föreläsningar inspirerar och entusiasmerar med egna upplevelser från hans karriär. De bjuder på många hjärtliga skratt, men framför allt handfasta råd och metoder för hur man leder företag och projekt i kraftig förändring i samband med expansion, neddragningar och sammanslagningar.Ämnesområden

 • Företagande & Entreprenörskap
  Förändringsarbete
  Digitalisering
  Teknik & Framtid
  Försäljning & Förhandling
  Ledarskap

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer