David Stiernholm

Struktur och effektivitet

David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto: allting kan göras enklare!

"Struktur" Låter det tråkigt? Tänk om.
Att få ordning på alla dina uppgifter gör dig mindre stressad och mer effektiv. Här är mannen som visar dig hur:


David Stiernholm arbetar sedan 2004 som struktör och föreläsare för organisationer, företag, universitet och högskolor. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Och de finns i nästan alla branscher – över hela landet.


David Stiernholm har examen i ekonomi med inriktning på entreprenörskap från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, och har 1995-2003 arbetat inom handels- och tjänsteföretag som affärscontroller, it-chef och ställföreträdande vd.

Du som lyssnar får superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. David lär dig att spendera din dyrbara tid på ett smart sätt, och lägga kraften på de uppgifter som verkligen är viktiga. Du kommer snart att upptäcka att struktur är befriande och roligt.


David Stiernholm är aktuell med boken Super Structured: How to overcome chaos and win back time, som är den engelskspråkiga utgåvan av boken Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i åttonde upplagan. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015.

 

Sugen på en föreläsning med David Stiernholm som leder till konkreta tips om organisering. Kontakta hos på Skillspartner så svarar vi på fler frågor och fungeringar.Foto: Anna SigvardssonÄmnesområden

  • Struktur och effektivitet
    Arbetsmiljö

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer