Doreen Månsson

Moderator, debattör och föreläsare inom likabehandling och mångfald

Doreen Månsson är prisbelönad tv-programutvecklare och programledare. Hon har skrivit grammisnominerad musik och haft en egen talkshow på SVT. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att hon passar i många sammanhang.
 
Doreen Månsson kan bokas som moderator, konferencier, debattledare, programledare eller föreläsare.
Doreen Månsson som moderator
Doreen är en uppskattad moderator och konferencier med stor erfarenhet att leda allt från näringlivsdagar till galor. Hon är van vid såväl manus som improvisation och snabba vändningar. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att man kan lita på att hon med säker hand kan leda så väl samtal som lite ”knivigare” utfrågningar. 
 
 Doreen Månsson som föreläsare
Doreen är också en mycket uppskattad föreläsare med inriktning på likabehandling och hennes erfarenhet på området gör att hon har mycket att tillföra. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med mångfald och kan med sin erfarenheter skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning.

Doreen har även gjort prisbelönt barnprogramserier för att öka förståelse för olikheter, hon har skrivit den grammisnominerade skivan ”Dilemman med Doreen” med antirasistiska texter som ofta spelas på SVT-B och hon har gjort den kristallennominerade dokumentärserien ” Välkomna nästan allihopa” som behandlade främlingsfientlighet inför förra valrörelsen.
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer