Erik Blix

Mångsidig moderator och programledare

Erik Blix är flitigt anlitad som skicklig moderator, debattledare och intervjuare både inom underhållning och i mer seriösa sammanhang. Eriks signum är att kunna lyssna på deltagarna, formulera sig i ögonblicket, följa upp med belysande frågor och därefter sammanfatta kunskapen på ett lättförståeligt sätt. Han är särskilt bra på att hantera tunga och komplicerade ämnen så att de blir intressanta, till och med underhållande. Erik har även anlitats som skådespelare, där hans sublima och fyndiga anslag blir extra tydliga.

Erik Blix åtar sig också uppdrag som facilitator eller processledare.

Erik Blix är van vid krävande uppdrag där han måste förbereda sig genom att göra noggrann research, och utifrån varje ämnes specialitet göra föreställningen så uppskattad som möjligt.

Ett exempel är hans medverkan i Utbildningsradions TV-serie om en hållbar ekonomi ur nationalekonomisk synvinkel. Här behandlades ämnen som genteknik och ekologiska frågor på ett sätt som krävde en kombination av fantasi och ämneskunskap för att bli intressanta.

Erik Blix har också en "lättare" sida. Han har en långvarig relation som redaktör och manusförfattare till SR:s samhällsprogram ”God morgon världen” med inslaget ”Public Service”, som bygger på en sofistikerad, en del skulle säkert säga akademisk, humortradition.

Han har också haft äran att vara redaktör och ansvarig utgivare för Grönköpings Veckoblad under de senaste sex åren. Det är Sveriges äldsta satirtidskrift, med en kunnig, kräsen och trogen läsekrets.

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer