Frida Zetterström

Programledare, konferencier med fokus på mode och de senaste trenderna

Frida Zetterström fördelar sin tid mellan uppdrag inom alla former av media, programledare, föreläsare och skribent. Hon medverkar regelbundet i Sveriges Radio, Göteborgs Posten samt i TV4 Nyhetsmorgon.
 
Frida Zetterström är en välanlitad konferencier och moderator för både företagsarrangemang och publika tillställningar. Hon är utbildad i muntlig framställning, kommunikation och retorik både i USA och i Sverige.

Frida Zetterström drivs av nyfikenhet och har genom åren jobbat med så vitt skilda ämnen som segling, litteratur och samhällsbyggnation. Frida jobbar dessutom som modejournalist och stylist, och har därför stenkoll på de senaste trenderna.

Utmaningen och det roliga med ett konferenciers/moderators uppdrag är att lyckas fånga åhörarna. Fridas styrka är hennes genuina nyfikenhet på andra människor. Den och en ständig lust att förmedla och kommunicera driver henne framåt. Hennes målsättning med en intervju eller ett inslag är att du som tittar, eller lyssnar, skall få reda på saker som du alltid undrat. Eller aldrig ens vetat att du undrat.

Frida Zetterström håller även föreläsningar om sin karriär om inredning och styling.

Vill du veta mer om Frida Zetterström som moderator eller om hennes föreläsningar kontakta oss på Skillspartner.
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer