Frida Boisen

Sociala medier och digitalisering i praktiken

Frida Boisen är en av Sveriges mesta digitala profiler. Med inspirerande entusiasm, kunnighet och positiva energi talar hon om dagens och morgondagens möjligheter i en ny värld.
 
Frida är VP och Digital chef för Bonnier Magazines & Brands och har en lång bakgrund inom medievärlden. Hon är världsmästare på sociala medier och vet allt om hur du slår igenom mediebruset och blir framgångsrik med nya digitala möjligheter!

Hon är författaren bakom boken "Digital Succé - så lyckas du med sociala medier” och nybliven programledare i Lyxfällan i TV3.

Frida Boisen drivs av passion och engagemang och lämnar ingen läsare, lyssnare eller åskådare oberörd!

2017 blev Frida Boisen framröstad till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till årets Digitala Ledare, är rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och utsågs av Resumé till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer.


2016 utsågs Frida Boisen som en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Hon är även kolumnist i Expressen och har synts flitigt i SVT som Sociala medier-expert.Föreläsningar med Frida Boisen
 

Digital succé - så lyckas du med sociala medier
Vill ni gillas och delas av ett större antal läsare och tittare? Vill ni få koll på virala nycklar och lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och få genomslag för ert varumärke i sociala medier? Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerad föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen delar med sig av konkreta, supereffektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier. Föreläsningen uppdateras ständigt med nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp relevans och briljans i din storytellning för dina följare.Ämnesområden

 • Digitalisering
  Företagande & Entreprenörskap
  Ledarskap
  Marknadsföring & Kommunikation
  Sociala medier
  Teknik & Framtid

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer