Gurra Krantz

Oceanseglaren Gunnar talar om motivation, kamratskap, målbilder, förberedelser och noggrannhet, ledarskap och gruppdynamik

Oceanseglaren Gunnar "Gurra" Krantz har stor erfarenhet av kommersiella kappseglingar jorden runt. Det har också gett honom erfarenhet i att leda team under tuffa förhållanden, både vad gäller väder och mänskliga relationer. Gurras föreläsningar handlar om motivation, kamratskap, målbilder, förberedelser och noggrannhet, ledarskap och gruppdynamik.

En världsomsegling är en extrem situation. Många av deltagarna är stora individualister med olika nationalitet och kulturell bakgrund.Gurra Krantz har under åren fått stor kunskap om vad som är viktigt för att kunna arbeta ihop som team och nå bra resultat.

Gurra talar bland annat om vikten av klart definierade och tydliga mål för att få hela gruppen att dra åt samma håll. Segling och företagande har många likheter: I båda fallen arbetar man långsiktigt med en grupp medarbetare där alla har ett individuellt ansvar. Det är inte bara vädret, eller i företagets fall marknaden, som avgör segerchanserna. Den enskilda individens ansvar för sin egen och gruppens utveckling är minst lika avgörande.


Kunskap, management och lite ”jäklar anamma” är framgångsfaktorer för både segling och företagande.

 

Gurra Krantz föreläsningar är lättsamma och underhållande, samtidigt som de bygger på många års erfarenhet av ledarskap. Han anpassar sina föreläsningar så att den passar just din publik.


Vill du veta mer om Gurra och hans föreläsningar, kontakta oss på Skillspartner.Ämnesområden

 • Ledarskap
 • Employer Branding & Rekrytering
  Team & Medarbetarskap
  Interkulturell kommunikation
 • Konflikthantering
  Attityd & Värderingar
  Äventyr

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer