Henrik Greko

Konsten att hjälpa varandra när sorgen inträffar i livet

Henrik Greko förlorade sin dotter på värsta tänkbara sätt genom ett självmord och har sedan dess levt med en livslång sorg. Hans syfte är att sprida kunskap i ämnen som krishantering, sorgbearbetning och efterlevandestöd.
 
Henrik Greko berättar på ett målande sätt med en blandning av humor och allvar sin historia och delar sina reflektioner över hur vi bäst kan hjälpa varandra när det värsta inträffar i livet. Ingen går oberörd från den här föreläsningen.
Henriks Grekos resa från botten av sorgens avgrund, via ett självmordsförsök tillbaka till ett nytt liv är inspirerande. Med stärkt självinsikt utvecklar vi förmågan att se det som har betydelse och mening i våra liv. Vi är dåliga på sorg som inte är något nytt. Det har funnits i alla tider, men vi fostras att inte bemöta den delen av livet, då det såklart gör ont. Vår rädsla har gjort oss dåliga på att hantera situationer av sorg. Med kunskap och medvetenhet kan vi göra stor skillnad för oss själva och för våra medmänniskor.

Suicidprevention är ett annat viktigt ämne som Henrik jobbar med. 2016 blev han porträtterad av GöteborgsPosten i samband med WHO:s (World Health Organization) internationella dag för att uppmärksamma suicidproblemet i vårt samhälle, ”SuicidePrevention Day”.


Vill du boka en föreläsning med Henrik Greko, kontakta oss på Skillspartner.Ämnesområden

  • Andlighet, Inspiration, Livsöde
  • Människan

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer