Henrik Schyffert

Prisbelönt komiker och programledare

Henrik Schyffert har ett finger med i de flesta humorprogram i landet. Allt i från TV och film till själva Kungliga Dramaten. Ofta i konstellationer med många andra kända komiker, men ibland helt ensam på scenen.
 
Henrik har även många års erfarenhet av att som konferencier eller programledare leda alla typer av konferenser och möten. Henrik kan både hålla i diskussioner och ställa seriösa frågor till ekonomiansvariga i SEB:s styrelse men även göra 20 minuter jätterolig standup efter kaffet och innan bandet går på.
 
 Henrik Schyffert kan anlitas som föreläsare, konferencier eller komiker/ståuppare.
Henrik Schyffert vann pris som Årets manliga komiker 2016 och har genom åren skapat några av Sveriges största humorsuccéer som setts på en scen exempelvis "I manegen med Glenn Killing", "The 90''s-ett försvarstal", "Big Comedy", "Ljust & Fräscht", "Standup med Gustafsson och Schyffert – Roligt för delar av familjen" och "ÄGD - vad kostar ett rikare liv?"

Han var en av grundpelarna i både "Hassan"- och "Killinggänget" – två hyllade humorgäng med kultstämpel som lagt grund till dagens humorsverige med t.ex. "Nilecity 105,6", "Fyra nyanser av brunt", "Drömmen om Herrön" och åtskilliga busringningar. Han har även hyllats för mängder av tv-serier såsom "Allt faller", "Alla är fotografer" och "Landet brunsås".Föreläsning med Henrik Schyffert:

SLÄPP SARGEN
En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors kreativitet.

Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer