Jackie Kothbauer

Hur blir du nätsmart?

Jacqueline Kothbauer föreläser om sociala varumärken, den vanliga människan som influencer, butiken som dejtingapp, kunden som entreprenör, reklam som folkrörelse, branding som teambuilding, och event som e-handel.
 
Det är sista gången världens förändras så ... långsamt. Jaqueline Kothbauer ger dig framtidskunskap och arbetsverktyg för att skapa morgondagens kundupplevelse och bygga en nätsmart organisation. Hon utbildar framtidens ledare och är startup advisor för tre bolag inom AI, klimatpåverkan och e-handel.
Jackie Kothbauer är listad som en av världens 150 främsta futurister på Ross Dawson, nordisk Linked Influencer och utsedd till av Sveriges främsta experter inom digital strategi av Dagens Analys.

Jaqueline är författare till tre böcker om människan som marknadsföringskanal, företag som nätbaserade ekosystem och en handbok för nätsmarta ledare. Hon har en bakgrund som riskkapitalist på börsnoterade investmentbolaget AB Traction, affärsjournalist på Dagens Industri och strategisk rådgivare till företag som Nike, Salesforce, Orkla, PWC, McDonalds, SEB, Asssa Abloy, Lantmännen, NCC, L´Oréal, Bonniers, Telia, TCO, Visit Sweden, Countryside Hotels, Microsoft, Wrapp, Holistic, Volvo Group, Adecco, LRF Media, SATS Elixia, Business Sweden, EMC och Hamilton Advokatbyrå.

Jaqueline Kothbauer medverkar regelbundet i TV4 Nyhetsmorgon, Svenska Dagbladet Näringsliv, Aftonbladet, Expressen, Resumé, Veckans Affärer, Tidningen Chef, Ekot med flera. Hon når 25 000 människor via sina sociala kanaler varje vecka, har gjort mer än 50 000 blogginlägg, varit krönikör i finanstidningen Realtid.se och Resumé och gästar regelbundet podcasts om framtidsfrågor och ledarskap inom marknadsföring, försäljning och självledarskap.

Jackie är digital ekonom och samhälls- och vetenskapsjournalist. Hon har varit politiskt aktiv med fokus på näringsliv och utbildningsfrågor, och har studier i filosofi och finansiell ekonomi. Med sina breda kunskaper passar hon som föreläsare och moderator hos de flesta målgrupper inom näringsliv och samhälle.

Vill du ha en föreläsare som gör framtiden enkel och lustfylld? Jaqueline är energiknippet som brinner för att göra varenda människa nätsmart. I livet. På jobbet. Här och nu. Hon föreläser både på engelska och svenska. Ring oss på Skillspartner för bokning och mer information.

Några exempel på teman och rubriker Jacqueline Kothbauer föreläser under:

Dreamers and DOERS
En personlig inspirationsföreläsning om konsten att förverkliga drömmar, hitta sina superstyrkor, odla sitt powernätverk och bli vän med motgång och framgång.

The Future NOW
En handledning till morgondagens kundupplevelse, marknadsföring som folkrörelse, sociala varumärken, försäljning som service och detaljhandel som dejting.

The Startup of YOU
Entreprenörskap som företagskultur, teambranding, social selling, nätsmarta ledare och självledarskap.

Linkedin PROFESSIONALS
Driv försäljning, bygg laganda, odla företagskultur, öka samarbetet internt och bli en attraktiv arbetsgivare med hjälp av Linkedin.

Social BUSINESS
Story your Success, Influencer Marketing, Personal Branding, Lifestyle Entrepreneur och Social Selling.Ämnesområden

 • Sociala medier
  Digitalisering
  Teknik & Framtid
  Företagande & Entreprenörskap
  Marknadsföring & Kommunikation
  Ledarskap
  Employer Branding & Rekrytering
  Bemötande, Värdeskap & Service

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer