Jan Bylund

En flexibel, underhållande och trygg följeslagare till ditt nästa event

Jan Bylund är framgångsrik som konferencier, moderator och föreläsare. Hans styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation.

Jan Bylunds flexibilitet och öppna personlighet gör honom till en trygg följeslagare, som aldrig lämnar beställaren i sticket. Han specialskriver ofta material till företag och konferenser.
Några exempel på teman och rubriker Jan Bylund föreläser under:
 
VÅGA FRÅGA, VÅGA VARA KORKAD
Jans egen föreläsning  "Våga Fråga, Våga Vara Korkad", även kallad ”Ha kul på jobbet" handlar bland annat om personlig utveckling och mod, manligt och kvinnligt, stress och självkännedom – komponerat efter företagets behov och publikens förutsättningar.
 
DEN LYCKLIGE PESSIMISTEN
Jan Bylund har tillsammans med Mattias Lundberg, psykolog och föreläsninger, framgångsrikt hållit föreläsningsföreställningar om "Jobbiga människor".

Det är en underhållande och provocerande föreställnings/föreläsning baserad på boken med samma namn. Föreställningen ifrågasätter mantrat om det positiva tänkandet och vill visa på fördelarna med att vara En Lycklig Pessimist. I så väl privatlivet som arbetslivet är den lyckliga pessimisten ett bättre alternativ än att lita på optimistkonsulternas floskler.

Så står dig Självhjälpsböcker upp i halsen. Modeordet mindfullness ger dig karusellyrsel. Slentrianmässiga fraser som "tänk positivt" får dig att vilja strypa kollegorna. Lugn nu, du är i rätta händer!


Ämnesområden

 • Attityd & värderingar
  Företags- & Arbetskultur
  Personlig utveckling
  Hälsa & Friskvård
  Andligt, Inspiration & Livsöde
  Underhållning

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer