Jenny Strömstedt

Moderator som snabbt ser den röda tråden

Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest skickliga och omtyckta programledare. Med sin gedigna kunskap leder hon samtal och debatter med stort engagemang.


Med en erfarenhet som spänner över partiledaredebatter, svenska och amerikanska valvakor, välgörenhetsgalor och Nobelfesten via Kalla Fakta till Nyhetsmorgon och det självbetitlade programmet Jenny Strömstedt har hon skapat en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande.


Jenny kan bokas som konferencier, moderator, föreläsare och debattledare.

Jenny Strömstedt tar sig gärna an uppdrag inom politik, samhälle, kultur, offentlig förvaltning, miljö och media. Som moderator och debattledare är Jenny regelbundet anlitad av olika organisationer, men också av det privata näringslivet. Hon är van att leda allt från stora konferenser till seminarier och samtal i det mindre formatet. Jenny gör alltid ett noggrant förarbete och är väl påläst.

Jenny Strömstedt är också krönikör i Expressen, bloggar för Mama, samt driver podcasten Strömstedt & Berg tillsammans med Carina Berg. I sällskap med Kristina Thulin har hon skrivit flera böcker på temat jämställdhet och har dessutom medverkat i ett flertal antologier som engagerat sig samma ämne. Jenny är en populär moderator, föreläsare och konferencier med förmåga att nå ut till en bred publik och kännetecknas av sin förmåga att knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang.
Inspirationsföreläsning med Jenny Strömstedt
I Jennys inspirationsföreläsning om jämställdhet talar hon om att vara kvinna i mediabranschen. Hur hon framställs och vad som egentligen är ens "riktiga" jag. Hon har upp ämnen som föräldraledighet, manligt vs kvinnligt och vad som bland annat faktiskt måste förändras på arbetsplatsen och hemma hos var och en. I denna föreläsning får ni se en Jenny som bjuder på sig själv samtidigt som hon lättsamt pratar om ett ämne som hon verkligen brinner för.
  

Foto: Anna-Lena AhlströmÄmnesområden

  • Andlighet, Inspiration & Livsöden
    Företags- & Arbetskultur

Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer