Johan Östling

Underhållare med glimten i ögat

För skådespelaren och musikern Johan Östling har humorn alltid varit en given ingrediens.
 
Johan Östling har medverkat i filmer som: ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” och ”Mammas Pojkar” samt i humorserien ”Ack Värmland” på TV4.I botten är Johan Östling utbildad informatör och har under många år arbetat som formgivare.
 
Johan Östling kan bokas som konferencier, underhållare, komiker, musiker och föreläsare.
På åttiotalet blev musiken det stora intresset för Johan Östling. Trummor, elbas, gitarr och sång. Humorn har alltid varit en given ingrediens, vilken började ta stor plats då Johan och vännen Björn Starrin började uppträda offentligt i början på nittiotalet. Så småningom bildades showbandet The Starboys som turnérat runt i Sverige och dessutom besökt USA, Holland, Danmark, Norge och Finland. Ur detta kom föreställningen ”Din jävla fegis!” som skapades tillsammans med Björn Starrin och som gjort succé runt om i Sverige

Johan Östling föreläser under rubriken:


DET DÄR VAR JU KREATIVT
Kreativitet finns överallt. Annars skulle världen enbart bestå av olösta problem. Vi skulle möjligen ha en massa matematiska uträkningar, kurvor och diagram som förklarar hur vi ska förhålla oss till varandra. Kreativiteten finns hos alla och är en mycket kraftfull propplösare som alltid behövs. På jobbet, hemma och i relation till andra människor. Vi måste få improvisera, skoja och leka oss fram till den bästa lösningen.
Det där var ju kreativt är en rolig föreläsning om kreativitet. Helt fri från pekpinnar och djuplodande psykologiska analyser.

LEV FÖR FAN!
Så där gör man inte - så är det bara! En humoristisk och underfundig föreställning om våra oskrivna lagar och moder Sveas syn på ett lyckat liv. Att göra upp med sin egen historia och varför vi egentligen gör som vi gör. Om rädslan att vara fel ute och att hålla hårt i sina egna begränsningar. Knip ihop, svälj och var nöjd!
Lev för fan! är en hårdgallring bland jantelagar, pekpinnar och “så har vi ju alltid gjort-mentaliteten”, där förändringar och nytänkande kommer långt ner på priolistan. Det är ju så bekvämt att låta bli! "Lev för fan" är en föreställning om att ändra uppfattning, tillåta sig att göra fel och att hitta nya mentala smultronställen. En hyllning till livet i stort och konsten att krydda det i synnerhet.


 

 

 

Foto: Helena ChristerdotterÄmnesområden

  • Kreativitet & Innovation
    Andlighet, Inspiration & Livsöden

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer