Johan Rheborg

En av svensk humors mest centrala gestalter

Johan Rheborg är en av svensk humors mest centrala gestalter. Han har stått på standup-scener sedan 2006, spelat i otaliga filmer, pjäser och tv-serier och skapat flera älskade karaktärer, som Percy Nilegård, Kenny Starfighter och “Fredde” i “Solsidan”. Han är en av landets populäraste komiker.
 
Som manusförfattare har Johan skapat populära humor-serier som “Allt faller” och "Jättebästisar” och han är dessutom en populär föreläsare.
 
Johan Rehborg kan bokas som ståupp-komiker, konferencier och föreläsare.
Johan Rheborg har i över 20 år varit en av landets mest omtyckta komiker och skådespelare. Han har skapat klassiska karaktärer så som Percy Nilegård, “Morran”, Kenny Starfighter och “Fredde” i TV4:s succéserie “Solsidan” och även "En man som heter Ove". Han har dessutom nominerats till en Guldbagge för bästa manliga huvudroll i Killinggängets film "Fyra nyanser av brunt”.
 
Johan är manusförfattare, skådespelare, komiker, reklamfilmsregissör och föreläsare. Han blev känd för hela svenska folket när han gjorde rollen som Percy Nilegård. Tillsammans med Killinggänget har han gjort succéer som "Glenn Killing i manegen", "Nilecity" och "Fyra små filmer".
 
I sina föreläsningar talar Johan om "Kreativitet" och "Konsten att våga". I föredraget "Varför gör man det man gör?" berättar Johan Rehborg mer personligt om sina drivkrafter som komiker och kreativ person. Johans filosofi är att humor och ilska hör ihop. Humor måste vara personlig och bra humor kommer ur jobbiga personliga upplevelser. Föredraget håller en allvarlig ton som i slutet garanterat vänds till skratt när Johan Rehborg bjuder på egna dråpligheter med en avslutande stand-up. Befriande på ett skönt sätt!
 
 
 
Foto: Morgan Norman


Ämnesområden

  • Underhållning
    Kreativitet & Innovation

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer