Johnny Sundin

Föreläsare, trendspanare och moderator

Johnny Sundin är en mycket uppskattad föreläsare, inspiratör och trendspanare med humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Johnny föreläser på ett underhållande och medryckande vis om framgångsrika attityder, spännande innovationer, kreativt tänkande och förändringslust.
 
 Johnny Sundin arbetar också som professionell moderator, och har stor erfarenhet av att leda och skapa uppskattade konferenser och galor.
Några av de teman och rubriker Johnny Sundin föreläser under;

FRAMTIDSPLANETEN
omvärldsbevakning, trendspaningar, innovation
Välkommen med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv! I denna ständigt uppdaterade föreläsning ger trendspanaren Johnny Sundin en spännande inblick bland innovationer och kreativa lösningar i vår omvärld. I föreläsningen avhandlas de senaste trenderna och de nya mönstren som kommer vara avgörande för våra framtida beteenden, affärsmöjligheter och livsstilar.
Johnny Sundin bjuder på spännande och underhållande spaningar kring hur vi bor, äter, lever, konsumerar och producerar i framtiden. På Framtidsplaneten är allt möjligt möjligt - med rätt inställning och gott samarbete. Johnny Sundin är moderatorn, inspirationstalaren och trendspanaren som bjuder sin publik på inspirerande edutainment i en skön mix av visuell retorik, kunskap, analys och smart humor.
 
ÄLSKA DET DU INTE VET - ÄNNU
förändring, motivation och personlig utveckling
Ordet förändring förknippas ofta med ett visst mått av oro och obehag. Vi har inte förändringslust i blodet – vi måste öva oss på att bejaka och acceptera det okända. Framgångsrika människor vet att framtiden bara kan mötas på ett sätt – med mod, vidöppna ögon och mesta möjliga nyfikenhet Förmågan att våga och vilja prova nya sätt och vägar, gör oss till goda medarbetare samtidigt som det på det privata planet hjälper oss att leva våra liv fullt ut. I inspirationsföreläsningen "Älska det du inte vet – ännu" ger Johnny Sundin genom handfasta råd, interaktiva övningar och korta workshops, tips på hur man skapar motivation till förändringar och hur man byter invanda tankebanor mot nya, bättre fungerade tankestrategier som rustar oss för vår samtid och framtid.

KURS I PRESENTATIONSTEKNIK
Bli en stjärna i projektorljuset
Konsten att tala inför en grupp och göra tydliga presentationer är ett fantastiskt kommunikationsverktyg. Du skapar en upplevelse, dialog, väcker känslor och är mitt i kommunikationens epicentrum - där du kan påverka och inspirera. De som tränar på att förmedla, kommunicera, övertyga och inspirera är vinnarna i det ständiga informationsrallyt runt oss. Vill du bli en av dem? Vill du bli ditt bästa jag när det är direktsändning och skarpt läge? Utbildningen innefattar ett helt spektrum av viktiga parametrar och förmågor. Du får träna dig på att skriva manus, bygga upp dramaturgin, använda röst och kroppsspråk, hitta ett personligt anslag, skapa bilder och hur du får med dig alla i din egen positiva energi.
 
Johnny Sundin som föreläsare
Känd för sina underhållande och interaktiva föreläsningar - bjuder Johnny på mentala upptäcksfärder i ett personligt och unikt presentationsformat. Riktigt inspirerande edutainment i en skön mix av visuell retorik, kunskap, analys och smart humor.
 
 Johnny Sundin som moderator
Varje möte och konferens är en unik världspremiär. En specialdesignad föreställning som bara genomförs en gång. Ett direktsänt och unikt tillfälle som därför är extra viktigt att förvalta på bästa möjliga sätt. En rutinerad moderator hjälper er att skapa ett klokt och inspirerande upplägg, tydliggöra budskapet, och få alla programpunkter, talare och bildflöden att klaffa. Johnny Sundin har gedigen erfarenhet av att bygga upp ett bra flöde - så att den röda tråden blir tydlig och självklar. Johnny hjälper er att skapa konferenser, seminarium och galor med växelverkande kommunikation och intressanta, personliga intervjuer. Redan i planeringsfasen hjälper Johnny till med både körschema, tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Resultatet: Ett möte man minns - och som känns. Humor och Johnnys unika personlig touch ingår alltid.


Ämnesområden

  • Kreativitet & Innovation
    Framtid & Omvärld
    Modern retorik & kommunikation
    Personlig utveckling

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer