Jonas Möller

Om nya teknologiutvecklingens påverkan på framtiden

AI, IoT och Blockchain är exempel på teknologier som börjar bli viktigt för fler och fler företag och organisationer, men hur ska man förhålla sig till det och hur börjar man?
 
Förutom affärsutveckling, omvärlds- och framtidsanalyser har Jonas Möller jobbat med sälj- och ledarskapsutveckling. Sedan 1993 har Jonas varit verksam i IT-branschen där han jobbat med affärsutveckling kopplat till teknisk innovation och de förändringar som den utvecklingen ger upphov till.
Idag jobbar Jonas Möller med att å ena sidan blicka ut i världen för att se hur utvecklingen stormar fram och å andra sidan hjälpa företag och organisationer i hur de skall utveckla sitt erbjudande med hjälp av de nya marknadsvillkoren. Han anlitas av företagsledningar och entreprenörer för att utveckla deras affär och/eller verksamhet inom ramen för Digitalisering. Jonas har tagit fram ett antal modeller och guidelines som stöd för hur man kan prioritera och förstå hur detta arbete bör genomföras.

Han har studerat varför vissa företag och teknologier lyckats respektive misslyckats under sedan 70-talet och framåt. Det finns enligt honom mycket att lära av vår nutidshistoria. Det viktiga enligt Jonas är inte teknologin i sig utan hur den bäst stödjer våra processer att serva våra kunder, och just i det gränssnittet hittar man oftast de nya lösningarna som kan skapa nya intäktströmmar och öppna upp för nya marknader.
Jonas Möller har personligen coachat drygt 600 säljare och ledare vilka han följt under ca 1 års tid (totalt drygt 7.000 coachingtimmar) och utbildat tusentals i klassrum och konferenssalar. 
En viktig del i Jonas föreläsningar är att han vi ge konkreta råd och exempel så att åhörarna får med sig en tydlig nytta från tiden de spenderat med honom. 

Att anlita Jonas Möller för en kort eller lång föreläsning är en start på en mängd positiva processer samt ett bra sätt att bli av med onödiga rädslor som lätt uppstår när man hör och läser vad många andra tror om den nya teknologiutvecklingens påverkan på framtiden. Som föreläsare kännetecknas han av hög energi blandat med humor och intressanta berättelser. Berättelserna hämtar han från sina egna erfarenheter men också från alla dem han genom åren jobbat med.

Jonas skräddarsyr alltid sina föreläsningar i samråd med uppdragsgivaren både avseende inriktning och omfattning. Jonas föreläser på svenska och engelska.
 
Jonas Möller föreläser under teman och rubriker såsom;
 • Bli en vinnare på den nya markanden
 • Innovativ affärsutveckling, den nya tidens sätt att utveckla sin affär
 • Affärsutveckling
 • Digitalisering
 • Blockchain
 • Försäljning


Ämnesområden

 • Företagande & Entreprenörskap
  Digitalisering
  Ny teknik & Framtiden
  Försäljning & förhandling

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer