Kaj Pedersen

Det börjar med din inställning! din inställning som avgör hur du mår, hur du presterar och faktiskt också hur andra ser på dig

Vad är din mentala grundinställning till din omgivning och allt som sker i den? Uppfattar du att glaset är glaset halvtomt eller halvfullt? Är dina tankar mer positiva eller mer negativa? Din mentala attityd och inställning är på väldigt många sätt avgörande för det du både upplever och det du vill uppnå i livet.


Kaj Pedersen, licensierad mental tränare, ledarskapscoach och föreläsare, menar att det är din inställning som avgör hur du mår, hur du presterar och faktiskt också hur andra ser på dig. Kaj har tränat många chefer, medarbetare och idrottsmän till att prestera bättre genom mental träning. Idag är det alltfler arbetsplatser som anser att beteenden, mental inställning och attityder är viktiga framgångsfaktorer hos medarbetare.

Kaj Pedersen över 20 års erfarenhet från arbete inom psykiatri, vård och omsorg, och har nästan lika lång erfarenhet av att arbete inom områden som personlig utvecling och mental och fysisk träning.
 
Kaj föreläser inom personlig utveckling, självkänsla teamutveckling, kommunikation, ledarskap, motivation och även om näringslära och fysisk träning.
 
Mental träning är precis lika viktigt som fysisk träning för att må och prestera bättre, säger Kaj Pedersen. Det gäller att identifiera sitt tankemönster och aktivt bryta det för att uppnå förändring. Hans filosofi är att vi kan alla utvecklas, men vi har alla olika utgångslägen. Det gäller att hitta individens inre motivation och glöd.
 
Kaj lär ut användbara och nyttiga verktyg för du ska bli medveten om dina tankar, kunna träna din inställning och öka din självkänsla för att kunna utvecklas som ledare, medarbetare och människa.
 
Kaj Pedersen kan konstatera att många arbetsplatser i dag värderar rätt mental inställning högt bland sina anställda. Att jobba med coachning har fått honom att inse att bättre attityd, självförtroende och självkänsla inte bara får oss att må bättre i oss själva, utan även ändrar sättet andra ser på oss.


Kajs föreläsningar lämnar ingen oberörd, han varvar allvar med humor och ger energi som få. Efter Kajs föreläsningar går man med ett leende på läpparna samt en härlig känsla i kroppen. Du får med dig en stor verktygslåda av tekniker i hur du kan stärka såväl din självkänsla som motivation samt lära dig hantera konflikter både individuellt och i grupp. Du kommer ha lättare att fatta beslut samt sätta attraktiva mål för dig själv och ditt företag.

Boka Kaj Pederson till ert nästa evenemang och bli en av de många som Kaj Pedersen motiverat, engagerat och inspirerat till utveckling och ett rikare liv! Ring Skillspartner så berättar vi mer.Ämnesområden

  • Attityd & Värderingar
    Ledarskap
    Personlig utveckling
    Team & Medarbetarskap
    Hälsa & Friskvård

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer