Kalle Zackari Wahlström

Träning är lätt och kul

Kalle Zackari Wahlström är ingen träningsperson, men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan. Kalle är reklamaren som blev bloggare som blev skribent som blev manusförfattare som blev tv-profil, och nu är hela Sveriges träningsguru.
 
Under sina föreläsningar berättar Kalle på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur man kan hitta sin träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag. Kalle kan bokas för föreläsningar, träningspass och som konferencier.
Kalle Zackari Wahlström vill visa att man faktiskt inte byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Det är inte heller något läskigt och skamfyllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Kalle vill visa att träning kan vara någonting kul. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla.

Kalle Zackari Wahlström har i SVT-programmen Svett och Etikett visat på att träning kan vara kul och programmet Gympaläraren handlade om hur vi ska få våra barn att röra på sig mer. Det senare programmet tilldelades svenska tv-priset Kristallen och blev Årets Program 2016 när det röstades fram av tittarna.

Kalle är författare till böckerna Stark som en björn, snabb som en örn och Starkare som en björn, snabbare som en örn.


Vill du boka Kalle Zackari Wahlström till en inspirerande och underhållande föreläsnig om träning och motion eller som konferencier till ert nästa evenemang, kontakta oss på Skillspartner.
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer