Katarina Hultling

Erfaren moderator som även föreläser om livskvalitet och personlig utveckling

Katarina Hultling har en mångfacetterad bakgrund och en ”container” av livserfarenhet. Efter drygt 15 flitiga år i konferensvärlden, både som moderator/konferencier och föreläsare vet hon väl vad som krävs för att hennes insats ska träffa rätt i de mest skilda miljöer.


Hon beskrivs som varm och inkännande, pålitlig och humoristisk. Och noggrann i sina förberedelser inför sina uppdrag.Som föreläsare vill Katarina Hultling ge människor både sprakande inspiration och maning till reflektion och eftertanke. Hon pratar om konsten att kommunicera bättre med sig själv för att på så vis bli bra på att kommunicera med andra. Mänskligt mod och ärlighet mot det egna jaget, färre rädda människor och fler som förstår det egna ansvaret vi har i våra liv.

Katarina Hulting föreläser under rubriker och teman såsom;


TA VARA PÅ DITT LIV - det är aldrig försent!
Är en rubrik som rymmer funderingar kring det viktigaste vi har i livet – Livet självt! Om konsten att skapa ett förhållningssätt till det som händer oss och det vi upplever.

MÄNSKLIGT MOD – varför är det en bristvara?
Varför är vi så rädda för att inte Vara rätt, Göra rätt, Säga rätt, Klä oss rätt, Tycka rätt….. ? Om konsten att lära känna sig själv och ta eget ansvar i vårt eget liv.


BRÖSTCANCER – en ovanligt tuff livserfarenhet
Katarina behandlades för bröstcancer 2012 och berättar öppet om sin Cancerresa och de mänskliga och existentiella frågor som hon tvingas hantera från och med då.


Katarina Hultling är en glad och utåtriktad person som älskar möten med andra människor.

Katarinas föreläsningar lockar till både skratt och ibland gråt. Hon berör på ett personligt, jordnära sätt och visar med sina egna livserfarenheter prov på både framgång och tillkortakommanden i livet.
 
Efter många år som programledare på SVT har Katarina Hultling lett konferenser i de flesta branscher inom både offentlig och privat sektor. Stora kunder som exempelvis Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Danske Bank, Nordea, Sveriges kommuner och Landsting har alla vittnat om hennes professionalitet.


Katarina Hultling jobbar kvar i TV-världen som kommentator i konståkning, hon är utbildad Friskis & Svettisledare och därtill utbildad bartender.Ämnesområden

  • Personlig utveckling
    Andlighet, Inspiration & Livsöden

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer