Keyyo

Youtuber, konferencier och moderator som föreläser om att kommunicera på sociala medier

Kristina Petruschina (Keyyo) har en av Sveriges största youtubekanaler med inriktning på komik. Hon är en stor humorist och imitatör med rötter i ryssland.
 
Kristina Petruschina har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon är en stor humorist och imitatör med rötter i Ryssland och trots sin unga ålder har hon redan varit en aktiv video-bloggare i nio år.
 
Kristina kan bokas som konferencier, moderator och föreläsare.
Hon vänder sig till en ungdomlig publik och är en av de absolut mest lovade kvinnliga komiska talangerna idag. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

I höst ser vi henne på TV när hon leder storsatsningen Talang tillsammans med Pär Lernström. Hon har även två SVT-serier med titeln "Keyyo o co" och "Ombytta roller med Keyyo" uppe på SVT-play.

Nu senast ledde Keyyo den stora Live-galan "Guldtuben" på Cirkus i Stockholm tillsammans med Kodjo Akolor - där hon även vann två av de största priserna.

Keyyo som föreläsare
Kristina Petruschina  är programledare, skådespelerska och kommunikatör. I hennes föreläsning "Att kommunicera på sociala medier" berättar om sin framgångssaga och kommunikation på sociala medier.

Som företag får du reda på: Varför har traditionell annonsering förflyttats så snabbt under de senaste åren? Hur lyckas man egentligen ta sig igenom bruset och exponeras för nya målgrupper? Vad är egentligen influencers - och varför ska man samarbeta med dem?

I sin föreläsning ger Kristina Petruschina realiserade exempel på lyckade och misslyckade samarbeten mellan influencers och företag. Är du nyfiken på hur du kan maximera din marknadsföring på dagens marknad så är denna föreläsning något för er.
 
 
Foto: Robert Eldrim
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer