Kiriaki Christoforidis

Storyteller, föreläsare och socionom - En bra berättelse säljer!

Kiriaki Christoforidis är socionom, författare och storyteller med rötterna i Grekland, stammen i Göteborg och grenarna i hela världen. Den röda tråden i hennes arbete är mänskliga möten, kommunikation, kultur och kreativitet. Kiriaki arbetar för ökad förståelse, goda relationer och samarbete.
 
Kiriaki åtar sig uppdrag som föreläsare och även som konferncier eller moderator.
Kiriaki Christoforidis håller kreativa föreläsningar och lustfyllda workshops inom presentationsteknik och storytelling, men också föreläsningar med fokus på det mänskliga mötet, samarbete och hur man skapar goda relationer genom kommunikation. Hon föreläser med humor och värme.
 
Som konferencier och moderator är noggrann och mycket lyhörd i förarbetet och ser till att ha den kunskap och förståelse som det aktuella uppdraget kräver. På scen är hon varm och engagerad med stor förmåga att skapa god stämning för både publiken och de talare som ska presenteras. Att se samband och göra snygga övergångar för att skapa helhet är Kiriakis kännetecken.
 
Kiriaki Christoforidis är socionom i botten, men i många år arbetat som muntlig berättare och stått på scener i hela Sverige. Hon har en rik källa med sagor och myter som hon gärna delar med sig av i olika sammanhang. Det kan vara under en konferens, i en workshop, eller i rollen som konferencier.
 

Några exempel på teman och rubriker Kiriaki Christoforidis föreläser under;


STORYTELLING OCH KONSTEN ATT TALA SÅ ATT ANDRA SER
Vill du kunna berätta på ett fängslande sätt? Berättelsens språk är konkret och målande. Det väcker känslor och skapar inre bilder hos lyssnaren. En bra berättelse minns man långt bättre än en faktafylld information. En bra berättelse säljer.


VÅGA TALA - en workshop i presentationsteknik
I en undersökning i USA frågade man 5 000 människor vad de är mest rädda för. På första plats kom ”att tala inför en publik”. Döden kom på sjunde plats. Men vad är det som är så skrämmande? Och vad kan vi göra för att minska skräcken?


I Kiriaki Christoforidis workshops och kurser tar hon varsamt fram lusten och modet till att tala inför grupp. En mängd kreativa och roliga övningar görs som stärker dig i rollen rollen som talare.

 

MÅNGFALD
Kiriaki är andra generationens invandrare med föräldrar som kom från Grekland på 60-talet. Hennes farföräldrar växte upp i Turkiet där de tillhörde ett kristet minoritetsfolk med ursprung i det antika Grekland. Senare fick farföräldrarna fly från Turkiet och kom att leva sina liv i Grekland. I en illustrerande föreläsning varvar Kiriaki berättelser ur hennes och släktens verklighet med folksagor från hela världen och landar så småningom i Sverige av idag. Vad betyder det att ha ett samhälle eller en arbetsplats med mångfald? Vill vi ha den, eller skrämmer den oss?Ämnesområden

  • Mångfald
    Modern retorik & Kommunikation
    Team & Medarbetarskap
    Attityd & Värderingar

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer