Klas Hallberg

Föreläsare, Författare, Husfilosof

Klas Hallberg är en naturbegåvning med sällsynt förmåga att skapa kontakt med sina åhörare. Han har de senaste tjugo åren föreläst för hundratals organisationer och företag. Han är en av de fåtal estradörer som fångar intresset hos all slags publik. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar.

Klas Hallberg vill med sina föreläsningar och humor hjälpa företag och organisationer att få syn på vad som är angeläget och få dem att våga göra det. Han hjälper deltagarna till insikter genom att de får skratta och bli berörda.

 

Klas bjuder på tänkvärd underhållning med mycket skratt. Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang.


Sedan 2015 är Klas Hallberg husfilosof på Sveriges Radio, P4 Extra. Med stor portion sunt förnuft, humor och värme delar Klas med sig av reflektioner över stort och smått. Under sin långa karriär som föreläsare och infotainer har Klas även satt upp en rad egna shower med tänkvärd underhållning.

 

Klas Hallberg har också skrivit en rad böcker . Nu senast "Varför växer gräset?" Övriga aktuella titlar är “Hångla mer!”, “YCDBRALAI (You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot)” och “Hedra mysteriet – mindfulness på Värmländska”.

Hela mitt yrkesliv har jag drivits av en huvudsaklig idé: att organisationer behöver göra sig relevanta för sina kunder/användare/brukare. Givetvis speglar denna idé hur jag själv förhåller mig till mina egna kunder
Klas anpassar sina föreläsningar efter tillfället och publiken.


Klas Hallberg föreläser under teman och rubriker såsom;

BEMÖTANDETS MAGI
– om vardagligt ledarskap En vidrig sanning är den – men ändå sann: Vi leder varandra genom vårt sätt att bemöta varandra. En riktigt rolig föreläsning om hur vi faktiskt påverkar vår omgivning med vårt sätt att bemöta andra i vardagen.

 

PERSONLIG EFFEKTIVITET
Om att ta eget ansvar för att få saker gjorda. En lömsk föreläsning där medarbetarna skrattar sig till den obehagliga insikten att de är inblandade själva i sina egna liv.

 

MASK - MÖRT - GÄDDA
- om entreprenörskap och affärsmannaskap. En fruktansvärt enkel metafor som ger väldigt tydliga förhållningssätt för framgång. Man gräver mask och agnar med den för att fånga mörten, som man sedan lockar gäddan med. Om att gilla att gräva mask – och även komma ihåg att det ska upp gäddor i båten också!


PRESTERA BÄTTRE OCH MÅ BÄTTRE
Det finns en ganska vanlig föreställning om att man antingen får prestera eller må bra. Den här föreläsningen hamrar på ren värmländska in det uppenbara: vi kan och ska BÅDE prestera OCH må bra.


ATT GÖRA DET OMÖJLIGA MÖJLIGT
Vi tar oss ut i fältet av möjligheter och upptäcker dem i vardagen. Vi gör oss av med begränsande föreställningar och älskar äventyret. Det här är en riktig rock´n roll-föreläsning om att spränga gränser. Yes!!Ämnesområden

 • Arbetsglädje
  Team & Medarbetarskap
  Personlig utveckling
  Underhållning
  Attityd & Värderingar
  Bemötande, Värdskap & Service

Föreläsare & Seminarieledare
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer