Kristian Luuk

Kristian Luuk - Proffsig konferencier och moderator

Kristian Luuk är en av våra allra skickligaste och mest varierade programledare. Han har lett allt från kultprogram som “Knesset” till det folkkära “På spåret”. Han är dessutom mannen bakom Sveriges första talkshow, “Sen kväll med Luuk".
 
Kristian Luuk har numera en helt självklar plats i mediatillvaron. Han har gått från busringningar i radio via en mängd olika tv-program till att programleda flaggskepp som Melodifestivalen och På spåret i SVT.


Kristian Luuk kan bokas som konferencier, moderator, programledare eller föreläsare.

Kristian Luuk föreläser om:

HITTA DIN GREJ!
Hitta din grej är en inspirationsföreläsning med mycket igenkänning. Kristian vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut - hitta sin grej, helt enkelt!

I föreläsningen kåserar Kristian Luuk om sin resa från Handelshögskolan till "På Spåret".


- Det började med att jag gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom, och det slutade med att jag busringde till Jarl Kulle och sa bajs och la på luren. Vad hände däremellan frågar man sig, säger Kristian Luuk.


Kristian Luuk som konferencier, moderator och programledare

Kristian är en mycket proffsig konferenicer och moderator, han är expert på att locka fram det mest intressanta ur människor så att samtalet leds in på spännande och roliga vägar. Dessutom lyser hans komiska ådra igenom i allt han gör vilket garanterar ett underhållande evenemang.
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer