Lars-Peter Loeld

Mentalist och tankeläsare som oroar och roar

Positiv feedback, glädje och överraskning. Det är tre viktiga beståndsdelar i Lars-Peter Loelds föreläsningar. Det är inte yviga gester och färgsprakande kläder som utmärker Lars-Peter Loeld när han kliver in på scen. Nej, det är glimten i ögat och med hjälp av beteendevetenskap och perceptionslära tar han oss med på en resa som leker med det övernaturliga.
 
Lars-Peter Loeld är inte bara underhållare, han är även föreläsare och inspiratör. Fokus är på koncepten ”Happiness at work” och ”TeamPlay”. Låter detta som något för dig och din verksamhet?
Det är både spännande och lite skrämmande när någon läser av dig så bra som Lars-Peter Loeld gör – men mest av allt är det oerhört underhållande. Lars-Peter Loeld är mentalist och tankeläsare. Han introducerade konceptet Mindgames i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1 500 föreläsningar för svenskt och internationellt näringsliv.

Vad är då Mindgames? Det Lars-Peter Loeld bjuder på i Mindgames är en interaktiv föreläsningsshow i vilken han tycks veta vad, hur, när och om du tänker. Han är inte synsk! Han kan bara läsa dig och andra människor så bra att han träffar mitt i prick. Ibland verkar det som om han t.o.m. vet mer om dig än vad du själv gör, alla de där små detaljerna som knappt du själv, eller människorna i din omgivning, lägger märker till. Lars-Peter Loeld är beteendevetare så du är i tryggt förvar.


TEAMPLAY
En interaktiv och inspirerande workshop. Ett unikt verktyg/spel där du på ett annorlunda och glädjefyllt sätt erövrar spännande insikter om dina egna och dina medarbetares personliga styrkor – allt för att bygga det perfekta innovativa teamet! Den enklaste, snabbaste och mest underhållande personlighetsprofil som har skapats.

THE BOX - Innovation och kreativitet - Inget hokus pokus!
Vad har Illusionister, uppfinnare och innovatörer gemensamt?
Jo, de tänker inte bara ”utanför boxen” de tänker helt utan box. Boxen består bland annat av våra antaganden om vår omvärld. Antaganden som vi behandlar som fakta trots att de enbart är just antaganden.Denna interaktiva workshop innehåller en ”Box” med pussel, optiska illusioner, övningar, storycubes och magi. Allt paketerat för att just du och din organisation ska börja tänka i kreativa och nyskapande banor. Du kommer att lämna workshopen inspirerad och motiverad. Du kommer garanterat att känna dig mer kreativ och innovativ. Dessutom kommer du inte att säga - "Ja, men! eller "Det har vi redan försökt"! The Box kan vara ett komplement till TeamPlay

 

HAPPINESS AT WORK
I denna interaktiva inspirationsworkshop entusiasmeras du och dina medarbetare till nya tankar och idéer kring vad som ger arbetsglädje och motiverar dessutom samtliga i arbetsgruppen att vilja ta ansvar för det. Workshopen ger de förutsättningar du behöver för att skapa ett glädjefyllt arbetsklimat.Ämnesområden

  • Underhållning
  • Arbetsglädje
  • Kreativitet & Innovation
  • Team & Medarbetarskap

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer