Lennart R Svensson

Den roligaste länken mellan scen och publik

Lennart R Svensson har varit verksam som skådespelare i över 30 år. Under merparten av dessa år jobbade han på Stockholms Stadsteater.
 
Numera frilansar Lennart R Svensson. Att föreläsa om, coacha och utbilda människor i kommunikation utgör en stor del av hans yrkesliv idag. Med sina föreläsningar vill han visa dig hur du med enkla tricks och ditt eget beteende kan förändra omgivningen. Ett tydligt kroppsspråk och mimik skapar inte lika mycket förvirring hos de du kommunicerar med. Lennart har också många knep för hur du kan läsa av andra människor och se vad de verkligen menar när de säger något.
 
Lennart R Svensson föreläser som mänskliga möten, relationer, service, bemötande, kommunikation och kroppsspråk.
 
Lennart R Svensson åtar sig uppdrag föreläsare, moderator och konferencier.

Lennart R Svensson föreläser under teman och rubriker såsom;

JAG HÖR VAD DU SÄGER OCH SER VAD DU MENAR
Mänskliga möten leder lätt till missförstånd och onödiga konflikter om man inte vet hur samspelet fungerar. Lennart R Svensson är en av dem som vet. Han är professionell skådespelare med över 20 års erfarenhet från föredrag och seminarier. Lennart visar i sina föreläsningar hur lätt vi missuppfattas av andra människor, när gester och mimik skickar budskap som kan vara helt motsatta mot vad vi säger. Han visar också hur vi med enkla medel kan förändra vår omgivning genom vårt eget beteende, och hur vi gör för att snabbt läsa av andra människors ”dolda agendor”.

Moderator, konferencier, debattledare - Den roligaste länken mellan scen och publik
Lennart R Svensson tar sin stora scenerfarenhet med sig när han arbetar som moderator. Lennarts styrka är hans förmåga att klara helheten, att vara både och - skådespelare och moderator, glad underhållare och engagerad debattledare, toastmaster och konferensregissör. Han gör ett fantastiskt jobb i både lättsamma och mer seriösa sammanhang.


Lennart R Svensson har också medverkat i en rad olika filmer och TV-produktioner. Till de senare hör ”Män som hatar kvinnor”, ”Irene Huss”, ”Bron”, ”Fallet Skandia” och ”Olycksfågeln”. Lennart har tidigare turnerat och showat med bland annat Lill Lindfors, och varit med i komikern Robert Gustafssons ”Arne Anke”. Förutom detta har Lennart R. Svensson innehaft roller i flera Lars Molin-filmer och nästan alltid varit aktuell i någon pjäs.Ämnesområden

  • Bemötande, Värdskap & Service
    Modern retorik & Kommunikation
    Team & Medarbetarskap

Föreläsare & Seminarieledare Moderator & Facilitator
Intresseanmälan & mer info
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer