Lisa Lemke

Matkreatör, matstylist och tv-kock med glimten i ögat

Hon är känd för att sprida energi, showa och underhålla. Hon lyfter andra, ställer rätt frågor och håller i helheten på ett professionellt sätt.
 
Lisa är frilansande matkreatör, matstylist, författare och tv-kock och i grunden journalist, som brinner för matlagning, lantbruk, närodlat och hållbarhet. Lisa representerar landsorten, drömmen om livet på landet, entreprenörskap. Lisa passar såväl på stora scener med större evenemang som med mindre publiker och arrangemang. Från gala till bönder!
Lisas Lemkes hjärtefrågor kring mat är lantbruk och hållbarhet och hennes matfilosofi är tydlig: Matlagning skall vara enkel, rolig och locka till gemenskap vid matbordet

Lisa Lemke som inspirationsföreläsare
Lisa är en inspirerande föredragshållare där hon pratar om målbilder, drömförverkligande, hur man gör sig av med energitjuvar på jobbet, vikten av att ge sig ut på tunn is mellan varven, hur man blir bäst på sitt jobb genom att jobba med det man älskar och hur man bäst bollar med sin tid. Just det här med att gräva där man står och att profilera en matregion är inte bara något som hon konkret arbetar med, utan också något som hon föreläser kring, där hjärta och äkthet, värdskap och samarbeten är ledorden.
 
Lisa Lemke som konferencier och moderator
Lisa är en uppskattad konferencier och moderator, inte bara i matsammanhang. Hon är känd för att sprida energi, showa och underhålla, men också för att hon är bra på att lyfta andra, hålla i alla trådar och ställa de rätta frågorna.

I många har år vi kunna följa Lisa Lemkes avslappnade och kreativainställning till matlagning och receptskapande i våra svenska mat-, dags- och veckotidningar.
 
Lisa har skrivit flera prisade kokböcker som släppts både i Sverige och utomlands. Hon har sedan 2011 spridit matglädje i tv, bland annat genom Sommarkväll på SVT, Grillmästarna och Mitt Kök/Köket på TV4 som hon arbetat med sedan 2012.
 
 
 
Foto: Magnus Carlsson
Skillspartners specialrabatt
Missa inte Skillspartners
• Ram- och volymavtal
• Specialrabatt för skolor
• Direktupphandling (LOU), gränsvärde 284 000 kr Läs mer

Kontakta oss

Sthlm tel: 08-684 049 24 Gbg tel: 031-724 43 80
Klicka här

Trygghetsgaranti

Du kan vara lugn när du bokar konsult, utbildare, seminarieledare och/eller coach hos Skillspartner//Greenback.
Läs mer